Anyukák, hogyan gyűrjem le a nem túl becsületes gondolataimat?
Kérem, csak normális válaszokat kérnék, főleg olyan anyukáktól, akik jártak hasonló cipőben. Köszönöm.
Nos, van egy nagyszerű férjem, aki nagyszerű ember, nagyon szeretem őt, meghalnék nélküle. Van 2 gyönyörű pici gyermekem, akkikkel semmi gond nincs e világon.
Én csinos vagyok, van időm adni magamra, szeretek magammal foglalkozni, de nem vagyok műnő.
Házasságünk tökéletesen műkődik, mindig ilyenre vágytam és nagyom becsülöm is, a férjemet is.
Épp ezért, nem vagyok túl becsületes.
Mert, nem tudom, hogy minek eredményeképpen, vonzódik egy másik férfihoz, akit napi szinten látok.
Mi lehet az oka? Hogy itthon vagyok és nem csak a férjemtúl "kéne" vissszajelzés? (én most erre gondolok). Próbálom kitalálni, mert semmit nem akarok attól a valakitől, csak álmodozom időnként róla és az is inkább szexuális jellegű.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Sok már itthon?
Köszönöm szépen
Én 1x még régen, igaz akkor nem voltak gyerekeink még. Valami ellenállhatatlan vonzódást éreztem egy másik férfi iránt. Szinte állandóan a közelében akartam lenni. Nem tudom miért lehetett. Természetesen nem történt semmi és idővel a vágy is elmúlt. Ja és tavaly találkoztam vele és már annyira de annyira nem tetszik nem is tudom mit ettem rajta. :) Fiatalabb mint én és hát elég link alak ami mostanra, hogy leesett a seggéről a tojáshéj már igencsak megviselte :)
Nem tudom mi lehet ez talán valami természetes dolog, nem tudom mióta vagytok együtt a pároddal mi olyan 14 éve kb (vagy 15) és ez olyan 6-8 éve volt.
valszeg már nem férfiként tekintesz a férjedre
és ő sem nőnek tekint elsősorban
ha ezen tudtok változtatni akkor nem fogsz félre gondolkodni:-)
nekem is volt gondom ezzel de én tettem ellene
szal lepasszoltam a gyerekeket
vacsi meghitt este h érezze h én most nem anya nem barát hanem mind nő vagyok jelen és mint férfi gondolok rá
amúgy a sex milyen nálatok ?
mármint a férjeddel
(szerény véleményem szerint a félregondolkodás még simán belefér néha ha meglátok egy nekem való pasit akkor én is elgondolkodom milyen lenne vele egy pár órás kaland :-)
amíg nem lépsz tettileg addig nem gond addig nem megcsalás :-)))
másik egy nőnek folyamatosan kell visszajelzés h még nő még csábító ÉS nem csak a párodtól vagyis pont nem a párodtól !
Van egy film, magyarul Apró titkok címen jelent meg. Szerintem nézd meg, hátha segít.
Szerintem valamilyen szinten "normális", hogy a nő akkor is NŐnek szeretné érezni magát, ha benne van egy házasságban, ráhárul az anya-szerep, (tökéletes) háziasszonyként is helyt kell állni, stb., ilyenkor mindenkinek jól esik, ha észreveszik és elismerik. Lehet, hogy te most pont ettől a pasitól várnád az elismerést...
Nálam is van 2 szomszéd pasi, aki nagyon jól néznek ki, tetszenek;)
Igaz csak látásból ismerem őket, férjem köszönő viszonyban van velük.
Mindig megnézem őket, tipikusan azok a Palik aki nekem tetszenek:)
A férjem nem az ideálom, sokak szerint nagyon helyes férfi, magas, karakteres férfias arc, jó test, szőkés barna haj, divatosan öltözködik, de nekem a barna Palik tetszenek! Igazából azért szerettem bele, mert nagyon rendes ember, bár első látásra nem tetszett, meg volt egy két dolog ami kiábrándított benne, mint férfi pedig csip csup dolog volt) de aztán csak öszejöttünk, nagyon jó a házasságunk, sosem veszekszünk, jó a szex is, mindig megdícsér milyen csinos vagyok, mindegy neki hogy 60 kg, vagy 90 vagyok, mindig szépnek lát!
Na szóval, nem hiszem el már neki mikor azt mondja hogy csinos vagyok, mert ha reggel felkelek ziláltan, akkor is ugyan olyan szépnek lát mint mikor ki vagyok rittyentve!
És itt jön az, amit előttem is írtak, hogy igen is jól esik másról ábrámdozni, jól esik ha utánnam fordúlnak, vagy leszólítanak!
Nálunk az a pláne, hogy mi mindent de mindent megbeazélünk a férjemmel, ezt is tudja hogy az a két pali tetszik, de tudom hogy neki meg mely barátnőim jönnek be.
Úgyhogy úgy gondolom, nincs ebben semmi rossz, ha más is tetszik, míg ez csak gondolatban létezik, nem tettekben!
Én akkor voltam így, amikor kikerültem az állandó itthonlétből dolgozni.
Volt egy férfi az iroda házban, aki tetszett, én is tetszettem neki, viszont nem akart tőlem semmit.
Sokszor megfordult a fejemben hogy mi lenne ha...?!
Aztán hamar rájöttem hogy igazából nem is a férfi tetszett, hanem a bókok amiket itthon már nem, vagy ritkán kapok meg.
Ugye párom már nem mondja el minden nap hogy milyen szép vagyok, ma milyen jól nézek ki ebben a ruhában stb.Az az ember meg minden reggel megdicsért, és persze ez tetszett.
Ez szerintem minden nőnél eljön, aki azt mondja hogy nála soha az vagy hazudik, vagy két hét múlva fog nála bekövetkezni..
Amíg csak a gondolatodban van jelen, addig ezzel nincsen semmi gond.
Köszönöm a válaszokat, és nagyon megnyugtattatok!!
A feltett kérdésben előfordult helyesírási hibákért utólag is elnézést kérek, csak nagyon siettem.
természetesen nem tennék lépést, csak álmodozom. Ami tart 1-2 hétig azt elmúlik. Eltelik 1 hónap és ismét előjön ugyanazzal a férfival.
remélem hamarosan vége lesz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!