Bébiszitteres családok! Nálatok a gyerek (ek) hogy jön (nek) ki a bébiszitterrel?
Remélem, hamarosan érkeznek válaszok, mert erre én is kíváncsi vagyok.
Az én gyerekem 1 éves. Már vagy 10-szer járt nálunk a bébiszitter, de nem maradt el vele. Sír és nyugtalan, egyáltalán nem tudok elmenni.
40-45 év körüli, nagyon kedves nő, nincs gyermeke, de vagy 20 éve bölcsödében gondozónő. Vigyázott már barátnőm gyermekére is régebben. Tehát a hozzáértésével nincs probléma szerintem.
Ám a gyerkőc valahogy mégis bizalmatlan vele.
Már arra gondoltam, kipróbálok mást, ha ott is ez a helyzet, akkor van gond. Tudom, kicsi még, de muszáj, nincsenek a közelben rokonok.
Nálunk egy 24 éves lány másodállásban bébiszitter (2kor végez a munkahelyén), fél háromtól hatig.
4 éves a lányom, egész jól kijönnek, mennek ki a játszótérre játszani a lányom pajtásaihoz, ha megkérem, bevásárol, viszi a lányomat is. Ha megbetegszik a tündérkém, elviszi az orvoshoz is (de akkor kér 3e pluszt, ugye a gyógyszerre).
Eleinte nem bírta, de amikor csajos vitt neki egy tábla csokit, azóta elvannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!