4 éves kisfiú szülinapra adnátok ötleteket? Mivel fogolajom le a meghívott gyerekeket? Bohóc nem lesz, gyerek zene lesz magnóról, torta süti, szendvicsek falatkák, fejükre csákó, fújóka, lufik.
Nálunk is ennyi volt.
Nagyszerűen elvoltak, nem kellett szórakoztatni őket, játszottak az új játékokkal, meg persze a régiekkel is, táncoltak, szétkapták a lakást:)
4 éves a fiam, a meghívottak között voltak 5 évesek, és három évesek is, összesen 5 gyerek volt, az enyémmel együtt.
köszönöm,aranyos vagy:),nálunk van az enyém aki 4 éves lesz,a tesó 13 hónapos,4éves kislány 4,5 éves fiú,2 fiú(3,5 évesek,12 évesek(fiú és lány)2 baba(6, hónaposak)és talán még egy 5 éves kislány.
8 gyerek és 2 baba +az enyém(13 hónapos)
Biztos, h jól sikerül, nálunk a lufi volt a menő nagyon, a kajával nem igen foglalkoztak, a torta volt még nagy szám:)
Én azt csináltam, h a nappalit teljesen kiürítettem, itt vadultak, a gyerekszobába nem is igen mentek, legfeljebb azért, h kihozzanak még 15 játékot:)
Mi a szülőkkel a konyhában kávéztunk, beszélgettünk, mondjuk rájuk láttunk, de semmi gáz nem volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!