Hogy beszéltétek meg, hogy akkor elkezdtek ügyködni a gyerek projekten ténylegesen?
a párom megkérdezte,hogy mikor lesz már nekünk is babánk,irigykedik a sok babakocsit tologató apukára!
én meg megkérdeztem,hogy komolyan beszél e,igy végülis pár mondatban elintéztük,de azóta még nem jött a baba!
Nekem azt mondta egyszer a párom, h 30 éves kora előtt családot akar. Benne vagyok? Viccen kívül, ez így volt.
ÉS aznap már nem védekeztünk.....:)))
A párom sokáig hangoztatta, hogy nem akar soha gyereket. (Akkor még nem voltunk együtt) Összejöttünk, következő évben már "megsúgta" nekem, hogy majd valamikor mégis... Ekkor már 36 éves volt.
Vártam, vártam, néha előkerült a téma, de mindig majd...
Aztán 2 éve voltunk együtt, és nyaraláskor, a szülinapján ünneplés közben megjegyezte, hogy akkor, ha én úgy gondolom, ne várjunk tovább. Rögtön 1. hónapban összejött, sajnos Ő nem maradt meg. Majd rá fél évre megfogant a kislányom. Utána szintén ő mondta, hogy ha akarok még, akkor álljunk neki, mert nem akar nyugdíjasan érettségiztetni. Most decemberben fog megszületni a kistesó.
(Hozzáteszem tényleg annyira hangoztatta régen, hogy nem akar, hogy már az első nagy meglepetés volt mindenkinek, de a másodiknál még az én rokonságom is meg volt győződve, hogy csak becsúszott)
Fiatalon jöttünk össze a párommal, akkor ő azt hangoztatta, hogy eszébe se jut se esküvő, se gyerek... Kicsit sajnáltam is a dolgot, de titkon reménykedtem, hogy majdcsak benő a feje lágya. 3,5 éve voltunk együtt, mikor a balaton parton süttettük magunkat és közölte, hogy most már néha azon gondolkozik, hogy nem is lenne rossz egyszer a házasság... meg a baba se...
2 évvel később volt az esküvőnk, és attól a naptól nem védekeztünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!