Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy beszéltétek meg, hogy...

Hogy beszéltétek meg, hogy akkor elkezdtek ügyködni a gyerek projekten ténylegesen?

Figyelt kérdés
Halálosan komolyan ültetek egymással szemben és jól megbeszéltétek, hogy innentől nincs védekezés és semmi nem állhat a természet útjába? Vagy azért nem volt ennyire véresen komoly? :)
2012. szept. 16. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

a párom megkérdezte,hogy mikor lesz már nekünk is babánk,irigykedik a sok babakocsit tologató apukára!

én meg megkérdeztem,hogy komolyan beszél e,igy végülis pár mondatban elintéztük,de azóta még nem jött a baba!

2012. szept. 16. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
egy éve éltünk együtt a párommal amikor mondta hogyha neki fia lesz Bendegúz lesz a neve.Nekem előző házasságból van 2 gyerkőc.Én nem is gondoltam arra,h jöhetne még egy.Gondolkoztam rajta,ha akarok még akkor nem várhatok, hiszen 35 voltam.Mondtam a páromnak ha babát szeretne akkor most,ne 40 évesen. megbeszéltük,h még vam 1 havi gyógyszerem azt beszedem és utána jöhet. Ez volt tavaly nyáron,most már itt egy 7 hetes picifiú:)
2012. szept. 16. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mivel mar 3 eve egyutt voltunk es mar elotte is szobakerult neha hogy johetne a baba ezert ugy volt hogy a parom egy alkalom elott megkerdezte mi lenne ha nem vedekeznenk..en meg mondtam hogy rendben :) nem ultunk le komolyan beszelgetni valahogy termeszetesen jott minden.
2012. szept. 16. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta egyszer a párom, h 30 éves kora előtt családot akar. Benne vagyok? Viccen kívül, ez így volt.

ÉS aznap már nem védekeztünk.....:)))

2012. szept. 16. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sétáltunk, amikor azt mondtam, "Figyi, mit szólnál, ha jövő hónaptól nem szedném a fogamzásgátlót?" Ő meg nagyon örült, mert már régóta szerette volna.
2012. szept. 16. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Idegösszeomlásom volt ami miatt nyugtatót kellett szednem, a fog.gátlót pedig abba kellett hagynom. Másnap nem védekeztünk, mondván, hogy 7 évig szedtem, úgysem lehet ennyiből baba. (3hónapja voltunk együtt 6 év barátság után.) Na hát lett. Örült neki a párom, de sajnos elment a kicsi. Nagyon bele élte magát, így azt mondta, hogy kivárjuk a 3 hónapot amit javasoltak, és neki állunk újra. Időközben megvolt az esküvőnk is, és a 3. próbálkozós hónapban sikerült a baba. Azóta már lassan 1 éves lesz a kislányunk. :)
2012. szept. 16. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Tőlem megkérdezte karácsonykor a párom, hogy ha januárban végtörlesztünk, akkor jöhet a baba? Így január végétől nem védekeztünk, húsvétkor pisiltem kétcsíkosat. :)
2012. szept. 16. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A párom sokáig hangoztatta, hogy nem akar soha gyereket. (Akkor még nem voltunk együtt) Összejöttünk, következő évben már "megsúgta" nekem, hogy majd valamikor mégis... Ekkor már 36 éves volt.

Vártam, vártam, néha előkerült a téma, de mindig majd...

Aztán 2 éve voltunk együtt, és nyaraláskor, a szülinapján ünneplés közben megjegyezte, hogy akkor, ha én úgy gondolom, ne várjunk tovább. Rögtön 1. hónapban összejött, sajnos Ő nem maradt meg. Majd rá fél évre megfogant a kislányom. Utána szintén ő mondta, hogy ha akarok még, akkor álljunk neki, mert nem akar nyugdíjasan érettségiztetni. Most decemberben fog megszületni a kistesó.

(Hozzáteszem tényleg annyira hangoztatta régen, hogy nem akar, hogy már az első nagy meglepetés volt mindenkinek, de a másodiknál még az én rokonságom is meg volt győződve, hogy csak becsúszott)

2012. szept. 17. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Fiatalon jöttünk össze a párommal, akkor ő azt hangoztatta, hogy eszébe se jut se esküvő, se gyerek... Kicsit sajnáltam is a dolgot, de titkon reménykedtem, hogy majdcsak benő a feje lágya. 3,5 éve voltunk együtt, mikor a balaton parton süttettük magunkat és közölte, hogy most már néha azon gondolkozik, hogy nem is lenne rossz egyszer a házasság... meg a baba se...

2 évvel később volt az esküvőnk, és attól a naptól nem védekeztünk :)

2012. szept. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!