Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat vagyunk együtt?
Párom és én 4 éve együtt élünk. Sajnos mostanában úgy alakultak a dolgok, hogy a munkahelyem elvesztése miatt gyakorlatilag folyamatosan itthon vagyok. Leszámítva 2 napot amikor tanfolyamon vagyok. Ez az állapot néhány hónapja fennáll. Sajnos úgy érzem, hogy azóta megváltozott valami a páromban, nem úgy viselkedik velem mint előtte. Nem lekezelő, de valamiért mégis úgy érzem hogy én most nem vagyok "teljes értékű" ember a szemében.
Mit gondoltok, voltatok már hasonló helyzetben?
Férfi vagy, vagy nő ?
Magánvéleményem szerint egy kapcsolatba kellenek a külső ingerek is, a "távol-levés".
Tényleg unalmassá válhat, ha csak kerülgetitek egymást otthon. Csináljatok külön programokat is.
Nő vagyok. Én mindent megcsinálok itthon, de ez már semmi sikerélményt nem ad. Az esti közös vacsora is megszokott és monotonná vált, pedig annak idején öröm volt ha 1-2x együtt tudtunk enni(estig dolgoztam sokszor).
Nem tudom mit tehetnék, hogyan lehetne felpörgetni kicsit az életünket mielőtt nagyobb gondok lesznek????
"Nem tudom mit tehetnék, hogyan lehetne felpörgetni kicsit az életünket mielőtt nagyobb gondok lesznek????"
Már most olyan gondjaitok vannak, amik egy kapcsolat abszolút halála. Nem tudom miért vársz még több gondot.
Ennek a kapcsolatnak vége.
a gyes ugyanez, mintha semmit sem csinálnál, a lakás öntisztuló, a kaja meg magától készül el, mi?
Nem írtál konkrétumokat, vagy beképzeled magadnak a dolgot, vagy tényleg "lenéz" a barátod, mert perpill nincs munkád? Ha utóbbi, akkor tudatosítsd benne, hogy nálad ez átmeneti állapot, és őt is bármikor lapátra tehetik, emiatt nem vagy te kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!