Hogy képesek elviselni egymást azok, akik évek óta együtt élnek?
Majd megtudod ha valakit igazán szeretsz.
Olyankor napi 24 óra sem elég a másikból.
19 évesen még én is "magányos farkas" voltam, hiába volt éppen "komoly" kapcsolatom is akár. Szerettem egyedül lenni, élveztem az együtt töltött időt.
25 évesen már nem hiányzik az, hogy egyedül éljek. Azzal élek, akit szeretek, és imádom, hogy velem van minden nap, és viszont. Persze, néha igényli az ember a külön programot, egyedüllétet egy pár órára, esetleg 1-1 napra, de többet nem nagyon.
Tényleg, ha egyszer igazán szerelmes leszel, majd megérted :) Az idő során meg egyszerűen hozzászoksz ahhoz, hogy ott van ő, és már hiányzik, ha nincs. Ha gondolsz valamire, ha mondani akarsz valamit, ha történik valami, ő az első, akihez fordulnál. Furcsa érzés az évek után, amikor épp nincs ott.
Az ember élete során folyamatosan fejlődik és bizonyos kor elérésével másképp látja a dolgokat.Ennyire egyszerű:) Kinél előbb, kinél később jön el az igénny bármilyen változásra.19 évesen teljesen normálisan gondolkodsz, most ennek a korszaknak van itt az ideje.Később meg másra lesz igényed.Persze van akiben előbb megérik az igény bizonyos dolgokra, másokban később, egyikkel sincs semmi baj.
Bennem pl közel 30 évesen érett meg az igény, h megtanuljak kötni, varrni, 28 évesen kezdetem nőiesebben öltözködni, szoknya, magassarkú, egyéb.Ez csak egy példa.Volt időszakom mikor nekem is egyedül volt jó élni, aztán meg társra, családra vágytam.Van időszak mikor az ember állandóan bulizna, van amikor már nincs kedve kimozdulni:)Számos példa van erre az élet minden területéről.
Egyébként az embernek ugyanúgy szüksége van időnként egy kis egyedüllétre, feltöltődésre, ez is normális.Ha valakivel együtt élsz akkor sem vagytok összenőve, nem vagytok együtt a nap 24 órájában.Meló, barátok, sport egyedül vagy másokkal, ilyen-olyan hobbi, kikapcsolódás is van amit nem együtt csináltok.Este meg összebújtok, beszélgettek stb:) Mindent meg lehet oldani csak akarni kell:) ersze az együttéléshez tolerancia kell, ez kialakul ha szereted akivel együtt élsz és teljesen normális, természetes lesz, hogy ugyanott éltek.Attól még lehet mindenkinek egy kis tere magára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!