Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képesek elviselni egymást...

Hogy képesek elviselni egymást azok, akik évek óta együtt élnek?

Figyelt kérdés
Az ember társas lény, de valljuk be, hogy elég hamar elegünk lehet egymásból. Én alapból egy "magányos farkas" típus vagyok és pár óra együtt töltött idő után már menekülök a társaságból. Viszont nem értem azokat, akik éveket töltenek el együtt, úgy, hogy mindennap találkoznak és sok időt töltenek el. Vannak nagyon kedves ismerőseim, de biztos vagyok, hogy ha együtt kéne élnünk, kitépnénk egymás szemét. A családom az más tészta, mert az mindig is volt, abban nőttem fel, de néha ők is kiborítanak. Hogy tudják elviselni mégis egymást ennyi idő után is? (házastársra vagy barát/barátnőre értem) 19/L

2013. máj. 7. 15:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem azon is múlik, temperamentumban menyire passzoltok. Szóval csak meg kell találni a megfelelő embert. Nekem pl van, akinek a puszta jelenlététől elfáradok, még csak hozzám sem kell szólnia, elég, ha csak ott van, a páromat viszont SZINTE korlátlan mennyiségben el tudom viselni :) Mázli
2013. máj. 7. 20:46
 22/27 anonim ***** válasza:

tény, hogy én azon emberek csoportjába tartozom, akiknek egy idő után baromira elegük lesz a társaságból, az őt körülvevő emberekből. akár már egy is le tud fárasztani, ha egész nap együtt vagyunk.

a párom nem ilyen. van az a szép mondás: megszoktalak mint a levegőt, és legalább annyira fontos vagy nekem.

szóval nekem ő már olyan mint a másik felem. szeretem ha velem van, de nem kapok ideggörcsöt ha elmegy haverozni, üzleti útra, céges csapatépítőre.

és tény az is, h mivel dolgozunk, van más dolgunk azon kívül is, h egymás popójából lógjunk, így este jól esik együtt lenni. nem elviselem, hanem örülök, h mellette lehetek. ha beszélgetni van kedvünk, akkor beszélgetünk. ha "hagyjálbékén" feeling van, akkor ülünk egymás mellett a laptopjainkba meredve.

5 éve élünk együtt, és még mindig nem untuk meg egymást :D

2013. máj. 8. 00:09
 23/27 A kérdező kommentje:
Érdekesek a válaszok, mert pont azért tettem fel ezt a kérdést, mert ismerek egy párt az iskolából. És személy szerint elviselhetetlennek tartom mindkettőjüket, nem is vagyunk jóban. És ők éjjel-nappal együtt vannak, egymás mellett ülnek, mindenhová elkísérik egymást és már 3 éve legalább együtt vannak és nem értem, hogy nem kaparják ki egymás szemét!
2013. máj. 8. 20:54
 24/27 anonim ***** válasza:

naigen, az egymás popójából lógás azért nem olyan egészséges. azért wc-re külön mennek, ugye? :P

általában az együtt élő emberek már nem mennek a párjukkal mindenhová, hiszen otthon is együtt lehetnek, nem kell kihasználni minden percet a napból.

2013. máj. 8. 21:01
 25/27 A kérdező kommentje:
Klotyóra nem, de én már évek óta nem láttam őket úgy, hogy ne lett volna ott a másik!
2013. máj. 8. 21:07
 26/27 anonim ***** válasza:
24 éve ismerjük egymást a férjemmel. 23 éve vagyunk hivatalosan házasok. Nem nagy szerelemnek indult. De az első hónapban ez megváltozott, és azóta is tart. /Hogy képesek elviselni?/ Hogy tudnám elviselni ha nem lenne tovább. Ha meghalnék. Azt hiszem máshogy nem. Ha elmegy dolgozni, mint most is, egy örökké valóság amíg hazaér. Úgy szeretnék, egyszer 1 hetet csak kettesben el tőlteni, amikor csak egymásnak lennénk. A hétköznapokban fel süt a nap, hiába sötétült el a világ ha együtt vagyunk. A sok gondunk ellenére.
2013. júl. 8. 17:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember arra lett teremtve, hogy párban éljen, minden tekintetben kiegészíti egymást a férfi és a nő. Baj, időskor, betegség, gyerekvállalás, stb. Ccsupa olyan szituáció, amikor kifejezetten szükséges a megfelelő társ. Meg kell persze találni a hozzád illőt, aki mellett nem lesz teher az együttélés.
2015. márc. 27. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!