Hogy képesek elviselni egymást azok, akik évek óta együtt élnek?
tény, hogy én azon emberek csoportjába tartozom, akiknek egy idő után baromira elegük lesz a társaságból, az őt körülvevő emberekből. akár már egy is le tud fárasztani, ha egész nap együtt vagyunk.
a párom nem ilyen. van az a szép mondás: megszoktalak mint a levegőt, és legalább annyira fontos vagy nekem.
szóval nekem ő már olyan mint a másik felem. szeretem ha velem van, de nem kapok ideggörcsöt ha elmegy haverozni, üzleti útra, céges csapatépítőre.
és tény az is, h mivel dolgozunk, van más dolgunk azon kívül is, h egymás popójából lógjunk, így este jól esik együtt lenni. nem elviselem, hanem örülök, h mellette lehetek. ha beszélgetni van kedvünk, akkor beszélgetünk. ha "hagyjálbékén" feeling van, akkor ülünk egymás mellett a laptopjainkba meredve.
5 éve élünk együtt, és még mindig nem untuk meg egymást :D
naigen, az egymás popójából lógás azért nem olyan egészséges. azért wc-re külön mennek, ugye? :P
általában az együtt élő emberek már nem mennek a párjukkal mindenhová, hiszen otthon is együtt lehetnek, nem kell kihasználni minden percet a napból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!