Ti mit tennétek? Ha az élettársatok 4 éve élünk együtt! Van 2 közös gyerek! Szerelmes számot küldene az ex nejének? Ez engem bánt! Ott 4 közös gyerek van! és 2 naponta beszélnek telón de már felnőttek a gyerekek itt meg van 2 kicsi?
Az ilyen nőket sosem értem.... 4 gyerekük van, könyörgöm. MINDIG van miről beszélni. Hogy megy az egyetem, mi van az unokákkal, szimpatikus-e az új párkapcsolat stb.
A szerelmes szám tényleg gáz, kérdezz rá. Miért váltak el annak idején?
Ez miota van igy? Vagy eleve igy volt? Mert ugy tunik, hogy meg nem szakadtak el igazan egymastol.
Valtozott a kapcsolatotokban valami mostanaban?
Az intenziv kapcsolattartast indokolna, ha nagyon jo baratok lennenek. De akkor nyilvan te is be lennel vonva. De a szerelmes dalra ez nem indok.
Lehet h sok neki az uj csalad ket gyerekkel hirtelen, nem?
Nyilvan oka van, de azert negy ev kapcsolat alatt ket gyerekes csaladnak lenni eleg meredek, lehet h ezert nosztalgiazik.
Elsonek: ket nagy gyerek van az extol, ketto kicsi az ujtol, nem negy az extol. De speciel ket felnott gyerekrol nem kell ket naponta beszelgetni, akkor en mar inkabb a gyerekkel beszelnek, nem a masik szulovel.
Ha baratok maradtak, akkor normalis h ennyit kommunikalnak, de ket felnottrol mar nem kell ennyit beszelgetni.
Max ha epp valami nagyobb dolog tortenik veluk, ami osszeszervezest igenyel, de az idoszakos lenne.
Jah, bocsi, igazad van elso.
Szoval ott tenyleg negy van. Huh, akkor osszesen hat...
Ha kulfoldon van, akkor legalabb a fizikai megcsalas miatt nem kell izgulnod.
Nem lehet, h kulfoldre menne dolgozni az elettarsad es arrol beszelnek?
De amugy: ott vagy mellette. Soha nem hallod, h mirol van szo?
Vagy miert nem kerdezed meg?
A dalra miert nem kerdezel ra???
rákérdeztem de először letagadta h nem ilyen számot küldött neki
mástól tudtam meg h szerelmes szám és amikor rákérdeztem azt mondta én is hallgatok régi számokat amit a volt férjemmel együtt hallgattam csak más hallgatni a számot meg más elküldeni neki sztem
nem hallom miről beszélnek mert ha az ex hívja akk hátra vonul h nem halljam miről beszélnek
ha kérdem h mi van velük annyit mondd jól vannak megvannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!