5 éve otthon gyesen. Nyafoghatok?
2 éves a kicsi, menj vissza dolgozni, ha nem jó neked otthon.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy jó pár ismerősöm nyafogott már emiatt és ahogy visszamentek dolgozni pár hónapra rá terhesek lettek a harmadikkal. Ahogy dolgozniuk kellett, rögtön nem volt már olyan rossz emlék az otthonlét.)
Elmegyek ősztől dolgozni, ha felveszik a kicsit bölcsibe, már beadtam a papírokat, igen remélem, hogy sikerül!
Nincsen pénzünk bébiszitterre, én 2 éve csak gyest kapok, gyedet nem (munkahely megszűnése miatt) tehát nincs kidobni való pénzünk. Estére mindig rengeteg tennivalóm marad, 9-kor fekszik az idősebb gyerkőc, utána lemegyek teregetni (ez minden nap van) utána megfőzök másnapra (ez csak pénteken nincs, de péntekenként vasalok helyette 2 órát) utána elmosogatok, elpakolok, 11-re végzek, megfürdöm, olyankor kicsit még netezek és alszom. Régen rendeltem a kaját, de kiszámoltuk, hogy havi 20-at meg tudunk spórolni, ha főzök és innen viszi párom is, azóta nem rendelek. Ha egy estém mégis szabad lenne, mondjuk alvásidőben megfőzöm a másnapi kaját, így este fél 10-től szabad vagyok, olyankor már nincs energiám sehova menni. A párom nem hajlandó egyedül fürdetni a gyerekeket sajnos, pedig akkor 8-kor el tudnék indulni.
Hogyne lenne jogod nyafogni. Szerintem épp ideje, hogy bölcsibe add a kicsit, és inkább hasznos elfoglaltságot keress magadnak. Abszolút megértelek, hogy 5 év gyerekvigyázás után értelmes felnőttek társaságára vágysz, és valami más, hasznos elfoglaltságra.
Pocsék anya nem vagy! Viszont sürgősen kell neked valami más, amivel eltöltheted a napjaid, mert depressziós is lehetsz ezután!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!