Ha együtt élsz a pároddal (nő), vagy feleségeddel, és gyereketek is van, mit vársz el tőle otthon, azonkívül h dolgozni is jár?
Nem tudok ilyen nyálasan fogalmazni, mint az első válaszoló, de kb ezt. Tehát egy család vagyunk, az összes tennivalót közösen kell megcsinálni. Ha egy órát játszik a gyerekekkel, akkor elmosogatok és porszívózok egyet. Ha egész délelőtt füvet nyírok, akkor foglalja el a gyerekeket és csináljon ebédet. Ha ő takarít egész délelőtt, akkor meg én csinálok ebédet.
Szerencsére nálunk ezt nem kell elvárni, mert mindenkinek természetes, hogy közös munkák vannak, nem elvárások. Ha a gyerek a szőnyeg közepén evett meg egy pogácsát, akkor nem elvárom, hogy porszívózza fel, hanem megfogom a porszívót és felporszívózom.
Nem őrjít meg a felmosással és porszívózással,mert az mindig én csinálom.
Nincsenek elvárásaim,az évek alatt kialakult ki mit csinál.
Így például mindig ő főz (én besegítek krumpli pucolással,hagymaapritással,összekeverem amit elém tesz), mindig ő indít mosást (de teregetni már én szoktam),vagy porszívózni,femosni én szoktam,de a fürdőt ő takarítja.De nincsenek szabályok,évek alatt alkult ki.
És volt ez akkor is,amikor otthon volt a lányukkal egy évig.
Mindig szörnyülködve olvasom az itteni nők panaszait,hogy a férfi semmi házimunkát nem végez.
35/F
Csak azért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam kinél h megy ez, mivel nemsokára összeköltözünk a párommal.
Én ismerek olyan férfit, aki a sok takarítás, de főleg a felmosás miatt vált el. És szerinte a férfiakat ez nagyon idegesíti.Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!