Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » élnétek együtt olyan pasival...

élnétek együtt olyan pasival aki szerint otthon a helyed?

Figyelt kérdés
mint htb.
2013. jan. 4. 17:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
nem
2013. jan. 4. 17:06
 2/25 anonim ***** válasza:
8%
Jobb helyeken ez nem döntés kérdése.
2013. jan. 4. 17:10
 3/25 anonim ***** válasza:
96%

ha felajánlja, hogy ne dolgozzak (ezen azt értsd, hogy nem az a felfogása, hogy otthon a helyem), akkor szívesen kipróbálnám, hogy milyen az, legfeljebb, ha rájönnék, hogy nem az én műfajom, akkor újra keresnék állást.

de egy olyan őstulokkal, aki szerint a nőnek otthon a helye és a nő dolga a házimunka stb... még csak kapcsolatot se kezdenék.

2013. jan. 4. 17:13
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem! :D
2013. jan. 4. 17:18
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen nem. Teljes kiszolgáltatottság az ilyen helyzet.
2013. jan. 4. 17:25
 6/25 anonim ***** válasza:
21%
Úgy érted régimódi, a klasszikus családmodellben hisz? Igen, élnék, méghozzá örömmel. Én magam is így gondolom, szivesen lennék otthon, amíg a férjem dolgozik.
2013. jan. 4. 17:40
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Én semmiképp, mert most se bírom, ha sokáig nem kell mennem sehova. Most egyetemista vagyok és hamar végezni szoktam a vizsgákkal januárban, január 10 után semmi dolgom. Ennek következtében a hónap végre szinte depressziós leszek - ugyanis magamtól kimozdulni lusta vagyok, de a semmittevés megöl. Én a szülési szabadságtól is félek épp emiatt - de azt majd megoldom valahogy, azért vannak segítő technikáim és van kitől segítséget is kérni. (Tekinthetjük úgy is, hogy az enyhe depressziós hajlamomra tökéletes tünetmentességet jelentő terápia, ha iskolába/dolgozni kell járni. Mindenféle hosszabb szünet a terápia megvonását jelenti.)
2013. jan. 4. 17:45
 8/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Csak ha ez egy közös megfontolásból hozott, ésszerű döntés lenne.
2013. jan. 4. 17:53
 9/25 A kérdező kommentje:

kiszolgáltatott? igen az.

ha a férj félrekufircol, elhagy, megver, akármi, miből tartja el magát egy htb+ a gyereket/keket?

2013. jan. 4. 18:00
 10/25 anonim ***** válasza:
44%

én élnék. úgyis egész nap otthon vagyok, ha van pasi ha nincs

nincsenek barátaim, az összesről kiderült hogy gerinctelen kis izé egyedül meg mit mászkáljak nincs is kedvem

úgyis olvasgatni szoktam meg sütögetni

verne? ugyanmár, hát nem kötelező vadállattal együtt élni. ismerek olyan házapárt ahol ez a felállás, soha nem veri a nőt a férje, messziről süt róluk milyen boldogok

mert szerinted csak az létezik hogy ha háztartásbeli vagy akkor a férjed tuti terrorizál... elég korlátolt vagy, bocsi.

és pontozz le nyugodtan, nem fogok meghatódni :D

de képzeld, vannak még épelméjű pasik és képzeld, én majd közülük fogok választani! :*

2013. jan. 4. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!