élnétek együtt olyan pasival aki szerint otthon a helyed?
ha felajánlja, hogy ne dolgozzak (ezen azt értsd, hogy nem az a felfogása, hogy otthon a helyem), akkor szívesen kipróbálnám, hogy milyen az, legfeljebb, ha rájönnék, hogy nem az én műfajom, akkor újra keresnék állást.
de egy olyan őstulokkal, aki szerint a nőnek otthon a helye és a nő dolga a házimunka stb... még csak kapcsolatot se kezdenék.
kiszolgáltatott? igen az.
ha a férj félrekufircol, elhagy, megver, akármi, miből tartja el magát egy htb+ a gyereket/keket?
én élnék. úgyis egész nap otthon vagyok, ha van pasi ha nincs
nincsenek barátaim, az összesről kiderült hogy gerinctelen kis izé egyedül meg mit mászkáljak nincs is kedvem
úgyis olvasgatni szoktam meg sütögetni
verne? ugyanmár, hát nem kötelező vadállattal együtt élni. ismerek olyan házapárt ahol ez a felállás, soha nem veri a nőt a férje, messziről süt róluk milyen boldogok
mert szerinted csak az létezik hogy ha háztartásbeli vagy akkor a férjed tuti terrorizál... elég korlátolt vagy, bocsi.
és pontozz le nyugodtan, nem fogok meghatódni :D
de képzeld, vannak még épelméjű pasik és képzeld, én majd közülük fogok választani! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!