Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves bátyám 40 éves barátnő...

25 éves bátyám 40 éves barátnője már lassan beköltözik hozzánk, de semmiben nem segít otthon. Mióta együtt vannak, nem járnak el szinte sehova. Beasavanyodott életet élnek. A nő elég gyakran dirigál nálunk, közben semmit sem csinál. Mi tehetnék?

Figyelt kérdés
Rájöttem,hogy nő nem egyszer hazudott.Azt akarja,hogy barátkozzak a zűrös lányával,meg a haverjaival.Én persze őket ki nem állhatom.Bátyám meg egyre szomorúbb,boldogtalnnak látom a barátnője mellett.
2010. aug. 27. 11:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

A bátyádat nem tudod megmenteni, ha ez a kérdés. Ha úgy érzi, nem jó neki, változtatni fog.

Viszont a nőnek meg lehet mondani, hogy ő szedje le azt asztal (közös kajálás után), ti elmosogattok, vagy hogy teregesse ki az ő meg a bátyád holmiját mosás után stb. Ha nemet mond, meg lehet köszönni a közreműködést, és közölni, hogy akkor a továbbiakban tartózkodjon máshol. Meg egyszerűen nem kell megcsinálni helyette/helyettük.

A barátkozást meg nem lehet kényszeríteni.

2010. aug. 27. 11:26
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Apu anyu hol van?

Beszélj a bátyádal és, ha azt mondja neked, hogy már nem olyan a kapcsolata akkor tegyétek ki a szűrét a Nőnek!

2010. aug. 27. 11:28
 3/24 A kérdező kommentje:
Bátyámnak már mondtuk,hogy ennek nem lesz jó vége,már az elején.Ráadásul a nő erőltette,hogy legyek jóban a lányával
2010. aug. 27. 11:29
 4/24 A kérdező kommentje:
bátyám nem hallgat ránk,anyura,apura sem,rám meg duplán nem,mert mióta együtt vannak,megromlott a kapcsolatunk
2010. aug. 27. 11:33
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
És a nő lánya is ott lakik? Miért nem költözik a bátyád a nőhöz. Aztán majd meglátjuk ki kit rug ki.
2010. aug. 27. 11:35
 6/24 A kérdező kommentje:
nem lakik nálunk,de a csaj a nő lakásán lakik,a másik lánya is ott lakik,aki 21 éves és már két gyereke van,és a férje is ott lakik
2010. aug. 27. 11:38
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus pepi!

Nem azért de én ezt nem engedném a sazüleid heléybe.. mi az,hogy hozzátok megy lakni,mert kiturték a gyereki???

2010. aug. 27. 11:42
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hűha, elég zűrös. :S

Szerintem beszélgess el a bátyáddal és a szüleiddel. Üljetek össze, hátha jutottok valamire.

2010. aug. 27. 11:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, az én szüleim se tűrnék ezt. :-D:-D
2010. aug. 27. 11:44
 10/24 A kérdező kommentje:
beszélgetés volt,de nem jutottunk semmire,bátyám őnfejű,jónak látja ezt így
2010. aug. 27. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!