Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves bátyám 40 éves barátnő...

25 éves bátyám 40 éves barátnője már lassan beköltözik hozzánk, de semmiben nem segít otthon. Mióta együtt vannak, nem járnak el szinte sehova. Beasavanyodott életet élnek. A nő elég gyakran dirigál nálunk, közben semmit sem csinál. Mi tehetnék?

Figyelt kérdés
Rájöttem,hogy nő nem egyszer hazudott.Azt akarja,hogy barátkozzak a zűrös lányával,meg a haverjaival.Én persze őket ki nem állhatom.Bátyám meg egyre szomorúbb,boldogtalnnak látom a barátnője mellett.
2010. aug. 27. 11:22
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
38%
ha milf, akkor én megbasznám
2012. jan. 17. 13:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Azota is csak ilyen a helyzet?
2012. máj. 27. 11:40
 23/24 anonim ***** válasza:
39%

Az én szüleim már agyon csapták volna a nőt,majd a tesóm is...

Ezeknek teljesen elment az eszük..

Mármint a báttyádnak és annak a nőnek..

Csak kihasználja a testvéred. Mert nem lenne hol lakinia,igy van ingyen kaja... És mellé még bejárónőket is kapott (hisz ti takaritatok,mostok,főztök rá).. Miért is menne el a jóból?

Hát én már úgy az asztalra csapnék h... A vén nyanya csak úgy szállna.

2013. aug. 19. 15:46
 24/24 anonim ***** válasza:
57%
anyádék helyébe zárat cseréltetnék amikor elmegy a bátyád otthonrol aztán ha hazajönne csak annyit lőnék neki fiacskám amig ezzel a szottyadék asszonnyal vagy mehetsz máshova lakni na szevasz.
2014. ápr. 2. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!