Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves bátyám 40 éves barátnő...

25 éves bátyám 40 éves barátnője már lassan beköltözik hozzánk, de semmiben nem segít otthon. Mióta együtt vannak, nem járnak el szinte sehova. Beasavanyodott életet élnek. A nő elég gyakran dirigál nálunk, közben semmit sem csinál. Mi tehetnék?

Figyelt kérdés
Rájöttem,hogy nő nem egyszer hazudott.Azt akarja,hogy barátkozzak a zűrös lányával,meg a haverjaival.Én persze őket ki nem állhatom.Bátyám meg egyre szomorúbb,boldogtalnnak látom a barátnője mellett.
2010. aug. 27. 11:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

akkor beszélj a nővel,h jó lenne ha változna egy kicsit

am nem túl nagy a korkülömbség a tesód a fia lehetne

2010. aug. 27. 11:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

És minél inkább tiltjátok meg ellene beszéltek, annál inkább fog ragaszkodni a nőhöz, pedig írtad, hogy szomorú és boldogtalan.

Amint (látszólag) megkedvelitek és befogadjátok a nőt, és támogatjátok a bátyádat "mindenben", azonnal ki fogja rúgni.

2010. aug. 27. 11:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy a bátyád jónak látja ezt így, de dolgozik, ad a rezsibe, a kajába? Mert amíg nem, addig megmukkannia sem szabad, nem hogy nőt hazavinni. Legalábbis nálunk ez a szokás!

Ha fizet valamit haza, akkor mondjuk más a helyzet, de menjenek szépen albérletbe, ha a bátyád fizetéséből ez nem lehetséges, akkor a nő csak nézzen munka után. Igazából szerintem te nem nagyon tehetsz semmit, én a szüleimet fűzném, hogy álljanak a sarkukra és penderítsék ki a zavaró tényezőket.

2010. aug. 27. 11:57
 14/24 A kérdező kommentje:
ad a rezsibe,de a nő nem,tőlünk hord kaját melóba,pedig még megy haza is
2010. aug. 27. 12:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

anyukád miért nem szól bele!Ha én a helyében lenék...olyat ki csapnék..

szerintem anyukádal beszljél, hogy ez így nem jó..gondolom az a 40éves nő kb annyi mint a szüleid!!Ők azért tudnának vele beszélni,miért nem teszik?

2010. aug. 27. 16:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szüleidnek kéne elirányítani a nőt.Beszélj velük!
2010. szept. 2. 17:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ugyanaz tortent anyukam batyjaval, amit ide leirtal. 25 evesen 40 eves feleseg, csak dirigalt, a jot elfogadta, dolgozni nem akart...ma 70 eves es meg mindig hazasok, mert akarhanyszor el akart valni a ferje, mindig ongyilkossagi kiserlete volt vagy massal fogta meg...nem kivanom nektek ugyanezt, ezert meg idoben teritsetek eszhez a batyadat, mert kesobb megkoszonne, hogy nem szurta el az eletet.
2010. szept. 2. 17:56
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Úristen! Na hozzám alapból a büdös életbe be nem tenné a lábát egy ilyen nő! Ha meghallottam volna az életkorát már akkor kivágtam volna, nem érdekelne mennyire sértődne meg a fiam, nem támogatnám abban, hogy elcsessze a jövőjét.
2010. szept. 2. 22:16
 19/24 A kérdező kommentje:
A jövőjét szerintünk is elcseszi,ennyi idősen még szórakozni kéne járni,nem állandóan otthon ülni
2010. szept. 3. 13:32
 20/24 IttAPont válasza:
100%
Kirakni bátyádat is a növel egyetembe, megnézném meddig lenne mellette a nő, ha mind 2 dolgozik mehetnek albérletbe:P
2012. jan. 10. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!