25 éves bátyám 40 éves barátnője már lassan beköltözik hozzánk, de semmiben nem segít otthon. Mióta együtt vannak, nem járnak el szinte sehova. Beasavanyodott életet élnek. A nő elég gyakran dirigál nálunk, közben semmit sem csinál. Mi tehetnék?
akkor beszélj a nővel,h jó lenne ha változna egy kicsit
am nem túl nagy a korkülömbség a tesód a fia lehetne
És minél inkább tiltjátok meg ellene beszéltek, annál inkább fog ragaszkodni a nőhöz, pedig írtad, hogy szomorú és boldogtalan.
Amint (látszólag) megkedvelitek és befogadjátok a nőt, és támogatjátok a bátyádat "mindenben", azonnal ki fogja rúgni.
Az egy dolog, hogy a bátyád jónak látja ezt így, de dolgozik, ad a rezsibe, a kajába? Mert amíg nem, addig megmukkannia sem szabad, nem hogy nőt hazavinni. Legalábbis nálunk ez a szokás!
Ha fizet valamit haza, akkor mondjuk más a helyzet, de menjenek szépen albérletbe, ha a bátyád fizetéséből ez nem lehetséges, akkor a nő csak nézzen munka után. Igazából szerintem te nem nagyon tehetsz semmit, én a szüleimet fűzném, hogy álljanak a sarkukra és penderítsék ki a zavaró tényezőket.
anyukád miért nem szól bele!Ha én a helyében lenék...olyat ki csapnék..
szerintem anyukádal beszljél, hogy ez így nem jó..gondolom az a 40éves nő kb annyi mint a szüleid!!Ők azért tudnának vele beszélni,miért nem teszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!