Kisgyerekesek! Mik azok a "feltételek" amelyek megléte esetén a férjnek/apának jó hazatérni, jó együtt lenni a családjával?
Én próbálom úgy hazavárni, hogy a gyerekeket előtte jól lefárasztom kinnt, hogy ne rajta ugráljanak.Próbálok úgy főzni, hogy (mivel válogatós) mindíg tudjon finom főtt kaját enni.Este mikor hazaesik, akkor már nem mosok,nem porszívózok, hogy tudjon pihenni.
Ha hazajön,mindíg az az első, hogy puszi a gyerekeknek, aztán leülünk együtt kávézni,hogy megbeszéljük a napot.És persze hagyom,hogy hülyeségeit nézze a tv-be.
Most így ahogy visszaolvasom látom, milyen jófej feleség vagyok :)))))))
Ha a lakásban viszonylag rend van.
Ha a gyerek kellőképp lefáradt, de még játékos.
Ha kész a vacsora.
Ha az anya nem lógó/foltos ruhában várja a férjét.
Ha az anya másról is tud beszélni este, nem csak arról, hogy a gyerek milyen színűt kakilt, mekkorát büfögött és milyen nagyot aludt nappal.
Álom, édes álom. :)
ha azt csinálhat, amit akar. Vacsora elérakva, tévé, számítógép, a gyerekkel meg csak annyit foglalkozik, amennyit akar, ez néha 5 perc/ nap.
Ez az apának jó, de kérdés, hogy mindenki másnak is?
Szerintem a harmonia és a szeretet. Ez a legjobb, ami várhatja. De ebbe neki ugyanannyi része kell, hogy legyen, mint nekem. Ha ő nem partner, lehet én bármilyen jó feleség. A kicsi alig várja , ő is ! Játszanak, vacsiznak. Ha elaludt, akkor együtt vagyunk, beszélgetünk, de adunk teret egymásnak.
Szerintem a férjnek is akkor jó, ha neked és a gyereknek is jó. Jó esetben..
nálunk meleg kaja az esetek 98%-ban van, örvendező gyerek is, lefektetés után neki szabadsága is, amit vagy itthon tölt a telefonja nyomkodásával vagy hobbi vagy barátokkal beülős, én azt gondolnám elég teret kap, de sokszor érzem hogy azt gondolja, nem ilyen lovat akartam és nem tudom mit akarhatna még.
Nem lehet úgy tenni mintha nem lenne családja, nem lehet egy gyereket kikapcsolni, pedig sokszor látom hogy egy itthon töltött hétvégi nap után legszívesebben elmenne itthonról (hétközben ugye 16-20ig van leghosszabb esetben amikor a 2éves is ébren van). Kérdés h én hová menjek az ilyen de elmennék csak legyen már csend érzéseimmel és igényeimmel? Nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!