Normális az hogy a párom soha sincs otthon? Azt mondja ez természetes mert régóta vagyunk együtt.
Nem normális. Mi 5 éve vagyunk együtt, és nem igaz, hogy időnként nincs külön programunk, de ez nem heti 5 és még egy szombat is! Főleg, nem maradozik ki hajnalig.
Szóval szerintem nem normális.
Akkor otthon nem is segít be semmibe?
Nálunk ez a kapcsolat elején volt téma, de én felvázoltam, hogy ez nálam nem fog így menni. Nem várom el, hogy kimaradjon mindenből, de amikor összeköltöztünk, akkor már igen is akartam, hogy ne kelljen rá várnom az éjszaka közepén. Mióta házasok vagyunk is eljár néha néha egy meccset megnézni a fiúkkal, de olyankor is max 9-10-re otthon van. Nálunk sokat dobott a dolgon a fiunk megszületése, azóta nem kíván eljárni sehova sem, mert nem akar kimaradni az esti "szerelmeskedésből" a babával. Egyébként ha most arra hivatkozik, hogy régóta vagytok együtt, akkor mondjuk 10 év múlva már haza sem megy, mert akkor már tényleg régóta lesztek egy pár?
Szerintem beszélj vele, hogy ez neked így nem jó, mert egy kapcsolathoz két ember kell. Ha ő még szórakozásra és haverokra vágyik nonstop, akkor inkább keress olyat magadnak, akinek hasonlóak az igényei és elvárásai egy kapcsolatban.
Szerintem pedig ez így nem természetes. Az legalábbis biztosan nem, hogy többet van a haverjaival, mint veled.
Mi 4 és fél éve vagyunk együtt a férjemmel, ő is eljár a haverjaival játszani vagy sörözni... Hetente, esetleg két hetente egyszer - sűrűbben a haverjai sem érnek rá!
Sőt, ők mindig hívnak engem is, de szinte sohasem megyek, mert had legyenek ők is csak úgy együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!