Normális az hogy a párom soha sincs otthon? Azt mondja ez természetes mert régóta vagyunk együtt.
valaki azt írta menjek én is szerepjátékozni hátőőőő engem nem igazán érdekel a szerepjáték 29 évesen :D
nem zavarna alapból ha nem egész héten ez menne..meg ha nem csak ez lenne a téma mikor hazajön akkor is
Akkor otthon nem is segít be semmibe? kérdezte egyikőtök
hát mivel szinte soha nincs otthon nem sok mindenben segít úgy kell könyörögni neki
hát nem sokszor vagyunk együtt én meg romantikára vágyom..
:( nem vagyok még olyan öreg hogy vágyakozva üljek itthon!
ma 14:13
Igen én is ugy gondolom hogy ez így van, az ilyesmit tinikorban kéne kiélni...ennyi idősen már házasságon meg babán kéne ( legalábbis hosszú távon) gondolkodni...ha én elhagyom nem hiszem hogy egykönnyen talál egy lányt aki ezt elviseli neki...32 évesen meg nem fognak utána kapkodni a 18 évesek akiknek ez az életforma még bejön esetleg...
Nem, nem normális!
Mi az, hogy természetes, hogy több időt tölt a haverjaival, mint azzal a nővel akit elvileg szeret?!
Ha továbbra is így megy az mindenképp a kapcsolat rovására fog menni, egy kapcsolatnak kellenek a közös programok, legyen ez akár egy mozi.
Ha az én párom is ezt csinálná akkor tuti utilapot kapna, és ez tök mindegy, hogy 2-4-10 vagytok együtt. Nálam egy pasi ne a haverjaival töltse a hétből 6 napot, hanem velem.
Minél régebb óta van együtt a pár, annál természetesebb, hogy az összes szabadidejüket együtt töltik.
Ez a kapcsolat nem normális, lépj ki belőle.
Dehogy normális.
Van egy ilyen kollégám,meló után rögtön haverok,heti 6 nap minimum,hétvégén egész nap.
A feleségével 4-5 éve vannak együtt,szegény már nem tud mit kitalálni,csak legyen otthon kicsit a pasi.Pedig nagyon aranyos nő,jól néz ki,értelmes,össze tehetné a pasi érte a két kezét,és mégis.
Nem tudom meddig birja.
Párom is ismeri őket,és csak rosszallóan néz,ő ezt nem tenné velem,megy ő is haverokkal ide-oda,ha akarnám mehetnék mindig,mert tewsz arról hogy jól is érezzem magam,csak nekem nincs mindig időm.De max havi 2-3 alkalom amikor nélkülem megy.És ez nekem igy normális.6 év után is.
Sajnállak,ez nem fog működni,főleg ha gyereket akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!