Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes ha a párommal minden nap együtt szeretnék lenni?
Természetes, hogy vágyakozol utána, de azért nem kell állandóan egymás nyakán lógni. ;)
Azt viszont nem értem, hogy ilyen korú embereknek mit szólnak bele a szülők az életükbe...? Sajnos én párom szülei is ilyenek voltak, és kiderült később róla, hogy ő bizony egy nagy-nagy gyerek még. (29 évesen is)
Nem is működött a kapcsolatunk.
Igen, a hatáozottság nagyon sokat számít. Nálunk is valami ilyesmi volt a gond. Amit a szülők mondtak, azt az én párocskám úgy is tette. Egyszer egy komplett 1 hetes nyaralást mondtunk le, mert a szülők épp családi összejövetelt szerveztek csak úgy maguknak heccből. És persze nem fogadták el azt, hogy mi épp akkor szerettünk volna menni nyaralni, ezért volt képük elvárni, hogy lemondjuk a nyaralásunkat miattuk.
Persze párom is hülye volt, mert nem állt ki a saját akarata mellett, hanem mint egy engedelmes kiskutya, bólogatott.
Szerintem próbáld meg valahogy ösztönözni, hogy felnőtt ember ő is, és hogy előbb utóbb el kell amúgy is szakadni a családjától.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!