Hétfőn voltam együtt a barátommal. Véreztem is. Ez volt nekem az első. Másodjára is véreztem... Miért? Ez természetes?
Nem hiszem hogy terhes lennél, de azért védekezzetek és akkor biztosra mehetsz.
Szóval van olyan hogy nem szakad át elsőre teljesen és kell hozzá néhány alkalom. Ugyanakkor előfordulhat hogy a menszid is megjött. És mivel a szex különféle hormonokat szabadít fel a szervezetben, ezért ugye előfordulhat hogy az áltagnál több vagy kevesebb vér jelentkezik, vagy késik vagy hamarabb jön meg.
A fájdalom több mindentől lehet. Valószínűleg nem voltál eléggé felizgulva, nem voltál elég nedves. Vagy nagyon erőltette a fiú. Talán próbáljátok meg legközelebb síkosítóval és mindenképpen használjatok óvszert!!!
Azt egyébként neked kéne tudni hogy úgy fáj-e a hasad mint menszi előtt, az valahogy más mint máskor, én pl mindig érzem hogy azért fáj, van hogy késett de éreztem a fájást és így tudtam hogy mostmár tuti meg fog jönni.
Ha biztosra akarsz menni vegyél tesztet rossmannban vagy dm-ben, és ha aggaszt a vérzés vagy valami más akkor menj el nőgyógyászhoz, nagyobb helyeken van tiniambulancia is vagy gyereknőgyógyász.
4 szűz lányt adott nekem az ég :) Vagyis ex szüzek, na, szóval érted... és 3-nál is megesett, hogy másodjára is véreztek. Ha az 5. alkalommal is vérzel, menj el dokihoz, de amúgy no para.
Amúgy meg nem lehet, hogy kellett volna egy kis előjáték? Nem épp túl kellemes elsőre, ha berakja a farkát 2X és csókolom... rendesen hangulatba voltál hozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!