Kis Zsuzsi kérdése:
Normális az hogy a párom soha sincs otthon? Azt mondja ez természetes mert régóta vagyunk együtt.
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, ő az utóbbi fél évben heti 7 napból 5-öt biztos hogy a haverjaival tölt és este 22:00, 24:00 -nél előbb sose jön haza (délután 4-ig dolgozik) de olyan is gyakran van hogy hajnali 2-3 körül ér haza...szerepjátékoznak, ...én elhanyagoltnak érzem magam, főleg most hogy bejelentette hogy szombatonként is sokszor elmennek mostantól játszani ...ő 32 éves..csak szerintem furcsa ez ? olyan jó lenne valami közös programot is csinálni hétköznap de ő csak akkor ér rá ha a haverjai lemondják (nem megcsalás issue, ha felhívom tényleg hallom a háttérben hogy zsibognak a haverok....)2012. márc. 27. 13:54
31/38 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
25 év házasság :) milyen klassz :) reméljük nekem is lesz egy olyan valakim aki ennyire szeret :)"
Na, akkor szerintem már Te is döntöttél. Ugyanis nem azt írtad, hogy ennyire szeret a párod, hanem valakim... :)
32/38 A kérdező kommentje:
még szeretem őt, de félek hogy így nem fogom már sokáig...főleg hogy ha próbálom hogy legalább 8-ra jöjjön néha haza azonnal dühkitörésbe fakad a beszélgetés hogy akkor inkább szakít...
2012. márc. 27. 16:52
33/38 anonim válasza:
Vannak ilyen típusú pasik, mint a párod és nem is változnak. Nekem is vannak ilyen kollégáim, némelyik fiatalabb, némelyik idősebb. Az egyiknek a párját is ismerem látásból. Soha nem láttam mosolyogni, egy megkeseredett nőt látok. A pasi meg állandóan a haverokkal lóg, kocsmázik, ha meg otthon van, multiban nyomják valamelyik játékot, headset-tel a fején tölti minden idejét otthon, akkor is a csapattársakkal dumál... Néha megkívánja az asszonyt, ahogy ő hívja, aztán egyébként a haverjainak él. És az is azt hiszi, így normális.
34/38 anonim válasza:
Akkor szakítson, hagyd a fenébe hagy menjen. Vagy ami még jobb rúgd ki, és keress egy olyan palit aki szeret is.
35/38 A kérdező kommentje:
igazatok van csak nem könnyű..én tényleg mindent megtettem azért hogy működjön ez az egész, úgy indultam neki hogy végre..ő lesz az igazi...3 évig nem is volt ilyen..kicsit olyan mintha azon pánikolt volna be hogy elmúlt 30..de ő ezt soha nem fogja beismerni azt is tudom..
2012. márc. 27. 18:19
36/38 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba,lehet,hogy már nem is szeret.Ha szeretne,többet foglalkozna veled.
37/38 anonim válasza:
Szerintem is. Ha megbeszélni se tudod ezt vele, fel se fogja, hogy ez neked rossz, az nagyon-nagyon nagy baj.
38/38 anonim válasza:
Sajnos velem is ez történt.Mi is 4 évig éltünk együtt.Az utolsó évben mindennap nagyon későn jött haza.Én tűrtem,mert szerettem.De kiderült,hogy menet közben a baráti köréből összejött egy nővel.Már össze is költöztek.Ez idő alatt végig hittem neki,pedig ő hazudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!