Normális az hogy a párom soha sincs otthon? Azt mondja ez természetes mert régóta vagyunk együtt.
"ő megpróbálja bemagyarázni nekem hogy csak én vagyok ilyen hisztis"
Nem vagy hisztis, teljesen természetes, hogy azt akarok, hogy veled is töltsön időt, ne legyenek fontosabbak a haverok.
"hogy meg akarom őt fojtani"
Hát ha egy napot nem bír ki veled, a haverok nélkül, akkor nem nagyon alkalmas a párkapcsolatra. És ha szerinte az, hogy vele akarsz lenni, az megfojtás, akkor az megint csak azt bizonyítja, hogy lélekben még igencsak gyerek.
"és más pároknál ez nem így van..."
Ezt honnan tudja? Szerintem csak a haverok mondták neki, ő meg elhitte nekik.
Harmadik vagyok újra: nem te vagy hisztis, hanem ő az, ha ezek után rajtad kéri számon ezeket a dolgokat.
Tudod, ismerek egy házaspárt gyerekkel, ahol az apának minden és mindenki fontosabb a családjánál, és ráadásul pontosan azt csinálja, amit a párod: hogy kikéri magának, hogy a felesége és természetesen a gyerek szeretne vele lenni. Tudod, válás küszöbén állnak a "barátozás" miatt.
Te ne juss ide!
Szerintem ennek nem lesz jó vége, úgyhogy gondold meg mennyi időt és energiát akarsz erre a kapcsolatra pazarolni. Mert amint látom, ez tényleg az... sajnos...
Különben nálunk úgy van, hogy hol a barátnőimmel megyek én, hol a barátaival ő, ez kb hetente-kéthetente egyszer, és ami minden héten van, hogy a közös barátokkal kilépünk ide-oda. És ami fontos: hogy a különprogramjainkat igyekszünk egy napra rakni, hogy ne a közös időből menjen el.
Számításai szerint, akkor kevesebb, mint két év múlva csak aludni jár haza?
Egy kapcsolatot ápolni kell, akár egy cserepes virágot.
Először elülteted, locsolgatod. Hajtást hoz. De attól még hogy van pár szép hajtása, le kell törölni a leveleiről a port, és meg is kell locsolni, mert elszárad. Nem pedig, kihajtott, lássa el magát!
Viccel,4 év már "régóta"???
Mit szólna 20-25 év után??Bár az már ritka manapság.
Jogosan érzed ,hogy elhanyagol.
43/ nő , és 25 év házasság.:)
Megérdemelnél egy olyan pasit,aki szeret veled lenni, nem unatkozik, és nem a haverjaiddal akar lógni.
Azért a 25 évet ne úgy képzeld el,hogy mindig, minden hepi-hali volt...Voltak nálunk is hullámvölgyek.
én meg azt nem toleráltam, ha a haverjával elment 2-3 napra horgászni.Mára ez a haver szinte teljesen eltűnt az életünkből,és együtt járunk horgászni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!