Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az hogy a párom soha...

Kis Zsuzsi kérdése:

Normális az hogy a párom soha sincs otthon? Azt mondja ez természetes mert régóta vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, ő az utóbbi fél évben heti 7 napból 5-öt biztos hogy a haverjaival tölt és este 22:00, 24:00 -nél előbb sose jön haza (délután 4-ig dolgozik) de olyan is gyakran van hogy hajnali 2-3 körül ér haza...szerepjátékoznak, ...én elhanyagoltnak érzem magam, főleg most hogy bejelentette hogy szombatonként is sokszor elmennek mostantól játszani ...ő 32 éves..csak szerintem furcsa ez ? olyan jó lenne valami közös programot is csinálni hétköznap de ő csak akkor ér rá ha a haverjai lemondják (nem megcsalás issue, ha felhívom tényleg hallom a háttérben hogy zsibognak a haverok....)
2012. márc. 27. 13:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

"ő megpróbálja bemagyarázni nekem hogy csak én vagyok ilyen hisztis"

Nem vagy hisztis, teljesen természetes, hogy azt akarok, hogy veled is töltsön időt, ne legyenek fontosabbak a haverok.

"hogy meg akarom őt fojtani"

Hát ha egy napot nem bír ki veled, a haverok nélkül, akkor nem nagyon alkalmas a párkapcsolatra. És ha szerinte az, hogy vele akarsz lenni, az megfojtás, akkor az megint csak azt bizonyítja, hogy lélekben még igencsak gyerek.

"és más pároknál ez nem így van..."

Ezt honnan tudja? Szerintem csak a haverok mondták neki, ő meg elhitte nekik.

2012. márc. 27. 15:31
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok újra: nem te vagy hisztis, hanem ő az, ha ezek után rajtad kéri számon ezeket a dolgokat.

Tudod, ismerek egy házaspárt gyerekkel, ahol az apának minden és mindenki fontosabb a családjánál, és ráadásul pontosan azt csinálja, amit a párod: hogy kikéri magának, hogy a felesége és természetesen a gyerek szeretne vele lenni. Tudod, válás küszöbén állnak a "barátozás" miatt.

Te ne juss ide!

Szerintem ennek nem lesz jó vége, úgyhogy gondold meg mennyi időt és energiát akarsz erre a kapcsolatra pazarolni. Mert amint látom, ez tényleg az... sajnos...

Különben nálunk úgy van, hogy hol a barátnőimmel megyek én, hol a barátaival ő, ez kb hetente-kéthetente egyszer, és ami minden héten van, hogy a közös barátokkal kilépünk ide-oda. És ami fontos: hogy a különprogramjainkat igyekszünk egy napra rakni, hogy ne a közös időből menjen el.

2012. márc. 27. 15:36
 23/38 A kérdező kommentje:
Igen ,igazatok van .Ha akár csak heti 2 nap lenne nem is szólnék semmi, menjen bátran de az hogy én nem férek be egy programmal hétköznap az olyan szomorú...jön a jóidő és nem akarok otthon ülni, én meg nem akarok állandóan a haverokkal lógni..
2012. márc. 27. 15:40
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Valamit még elfelejtettem. Azt mondta neked, hogy nem fog otthon unatkozni. Ezek szerint a veled töltött időben ő unatkozik? Akkor minden más lánnyal is unatkozna, szóval nem alkalmas csak haveri kapcsolatra, de arra is csak a zártkörű társaságával, sajnos.
2012. márc. 27. 15:42
 25/38 A kérdező kommentje:
eleinte csak heti 2 nap volt aztán elkezdett egyre több és több lenni...
2012. márc. 27. 15:42
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Tehát eleinte csak két nap volt. Akkor ebből nekem az jön le, hogy beszippantotta a virtuális világ, és ott sokkal jobban érzi magát mint a való világban. Ebből lehet, hogy később még akár függőség is lehet, ha nem már most is az.
2012. márc. 27. 15:45
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Számításai szerint, akkor kevesebb, mint két év múlva csak aludni jár haza?

Egy kapcsolatot ápolni kell, akár egy cserepes virágot.

Először elülteted, locsolgatod. Hajtást hoz. De attól még hogy van pár szép hajtása, le kell törölni a leveleiről a port, és meg is kell locsolni, mert elszárad. Nem pedig, kihajtott, lássa el magát!

2012. márc. 27. 16:02
 28/38 anonim ***** válasza:
92%

Viccel,4 év már "régóta"???

Mit szólna 20-25 év után??Bár az már ritka manapság.

Jogosan érzed ,hogy elhanyagol.

43/ nő , és 25 év házasság.:)

2012. márc. 27. 16:26
 29/38 A kérdező kommentje:
25 év házasság :) milyen klassz :) reméljük nekem is lesz egy olyan valakim aki ennyire szeret :)
2012. márc. 27. 16:37
 30/38 anonim ***** válasza:
83%

Megérdemelnél egy olyan pasit,aki szeret veled lenni, nem unatkozik, és nem a haverjaiddal akar lógni.

Azért a 25 évet ne úgy képzeld el,hogy mindig, minden hepi-hali volt...Voltak nálunk is hullámvölgyek.

én meg azt nem toleráltam, ha a haverjával elment 2-3 napra horgászni.Mára ez a haver szinte teljesen eltűnt az életünkből,és együtt járunk horgászni:))

2012. márc. 27. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!