A tesóm mostanában mindig elvisz néhány ruhátva szobámból (ameddig nem vagyok otthon). Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
az a baj, h amikor meg visszateszem a szekrényembe akk meg ki van akadva h az az "Ő" ruhája -.-" ....és persze próbálja meggyőzni anyát, de őszerencsére tudja h azokat a ruhákat maggmnak vettem ...
de a tesóm viselkedése akkor is idegesítő!!!
14/L
2013. ápr. 25. 21:49
1/9 anonim válasza:
Tegyél egy kulcsot a szekrényedre és dugd el előle. Kérd meg anyukádat is, hogy segítsen távol tartani a hugodat a te cuccaidtól.
2/9 anonim válasza:
Tegyél zárat a szekrényedre, de lehet tesód kleptomán, és nem is tud az egészről.
3/9 anonim válasza:
Beszéld meg édesanyáddal, hogy megleckéztetitek.
Vedd el a kedvenc ruháit/játékait, és dugd el úgy 1-2 hétre. A legjobb, ha anyukádnál dugod el, ott úgysem keresné. Ebből biztosan tanulni fog.
4/9 A kérdező kommentje:
nővérem van
tudomásom szerint nincs semmilyen baja
anya nem engedi a lakatot/zárat :(
2013. ápr. 25. 21:59
5/9 anonim válasza:
Zárd be a szobád ajtaját kulccsal.
6/9 anonim válasza:
Miért nem engedi a zárat? Akkor meg a nővéredet kapnám el a helyében, de úgy igazán. Mondd meg anyukádnak, hogy elég, most már csináljon valamit.
7/9 anonim válasza:
Ha kisebb lenne a testvéred úgy 11 akkor még megérteném h duzzog meg ilyenek. Na , de h te 14 vagy ő meg idősebb. Furcsa nővéred van.
8/9 anonim válasza:
A viszketőpor régi nagy találmány. Néhány ruhádat (amit el szokott "kobozni") beszórnhatnád a bőrrel érintkező felületen, belülről.
9/9 anonim válasza:
Szeretlek is meg nem is tudod igy van ez a szerelem engem mindig bolodá tesz ...
Szeretem szeretm őt ő a minden😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!