Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemnél ideiglenesen vannak elhelyezve gyerekek? Csütörtök óta! Ezt kaptam tőle mert szeretnék naponta beszélni gyerekekkel mert elköltözött és el akartam kérni két napra őket a jövő héten először péntek 18- vasárnap 18-ig?
Szerintem ez pont egy olyan dolog amit mi innen nem tudunk megállapítani.
Vagy tényleg igaza van, és te nem tudod a gyerekeket felkészíteni az iskolába, telefonba felzaklatod őket hülyeségekkel, az anyjuk ellen beszélsz (nem támadlak, csak írom, hogy ez is lehet:))
Vagy a feleséged hiszi magát szuperanyának, haragszik rád, és így bosszul.
Ezeket mi mind nem tudhatjuk.
Egyébként mi is elváltunk, egyikünk sem tökéletes, de normálisan neveljük továbbra is a gyerekeket, rugalmasak vagyunk. Többet vannak a volt férjemnél mint "járna", telefonon mindennap beszélnek azzal a szülővel, aki nincs velük. Úgy látjuk hogy ez szolgálja a gyerekek érdekeit.
Iskolás korú gyerekeknél már megítélik a péntektől-vasárnapig
tartó kapcsolattartást! Sokszor már az iskolai foglalkozások végeztével átteheti apa a gyerekeket vasárnap estig!
Tehát volt feleséged nagyon úgy tűnik hogy a szemétkedő
kategóriába esik!
Láthatásról is van szó az ideiglenes intézkedésben?ha nincs gyorsan kérd,hogy legyen ez is lepapírozva!
Utolsó vagyok! Amíg nincs ez szabályozva,addig volt feleséged
kénye kedve szerint fogja alakítani a láthatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!