5-6 éves gyerekeidet - testvéreket együtt - otthon szoktál hagyni akár 5 percre, akár egy órára magukra?
5-6 éves gyereket? Egyedül? Kizárt!
7,5 és 6 évesek a fiaim, de 1 percre sem hagyom őket egyedül. Szerintem min. 11 éves kortól lehet gyereket egyedül hagyni, akkor is csak abban az esetben, ha tudod, hogy a gyereked megbízható, betartja a szabályokat (senkinek nem nyitsz ajtót stb.).
28N
7 éves a lányom, körülbelül 1 éve merem itthon hagyni 10-15 percre amíg elugrom a boltba. Nagyon komoly, értelmes kislány, addig mindig bekapcsolom neki a mesét, és megbeszéljük, hogy nem kelhet fel a tévé elől amíg haza nem érek. Megbízható, soha nem csalódtam még benne.
Ha nem ilyen lenne lehet, hogy én se merném még 10 percre se egyedül hagyni.
(Mellesleg én ennyi idősen kulcsot kaptam, csörgőórára keltem, és egyedül mentem az iskolába minden reggel. Szóval szerintem gyerekfüggő. Ha olyan a gyerek, ennyi idősen már meg lehet bízni benne, az én lányom a boltba is elszalad egyedül ha egy-egy dolgot elfelejtek. Okos kislány. )
23.09 válaszoló
Ugye ti nem nagyvárosban laktok?
Hogyne hagynám, ennyi idősen már nem jönnek a nyomomba, el tudok menni vécére, be tudom pakolni a szennyest, leugrom a kocsihoz ha lent hagyok valamit.
3 és 5 évesek a gyerekeim.
Ebben nem hiszek egy percre sem. Volt ilyen igen, amikor a kicsi hurcibálóban a nagy meg mellettem állt a vécén is, de már szerencsére megoldható, hogy egyedül maradjanak.
Nem mérem az időt, de pár percenként rájuk nézve, órákat egyedül játszanak.
SOHA!!!!
felelőtlenség, főleg 1 órára, úristen, hogy juthat valakinek iylen az eszébe??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!