Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5-6 éves gyerekeidet - testvér...

5-6 éves gyerekeidet - testvéreket együtt - otthon szoktál hagyni akár 5 percre, akár egy órára magukra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8 és fél éves,mostanában előfordult már párszor hogy 5-10 percre magára hagytam de halálra izgultam magam addig is.
2011. júl. 15. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:23

Kérdeztél, hogy nem nagyvárosban lakunk-e.

Nem, mi vidéken élünk.

2011. júl. 15. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem 7 évesen megára lehet hagyni fél órára 1 órára, de csak akkor hogyha feltétlen bizalmadat élvezi. szerintem ijen korban van annyi esze egy gyereknek hogy kimegy és eszik ha éhes iszik ha szomjas elmegy wc-re ha kell neki.

de ha megbizhatatlan akkor semmiképse ink szolj szomszédnak hogy nézzen rá amig nemjösz vissza

2013. jún. 1. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
az én fiam már egyedül ment iskolába , kulcsa volt , én dolgoztam, hazaért tanult, uszonázott és 5 re értem haza! gyerekfüggő.
2013. jún. 15. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem is gyerekfüggő. engem mertek, és lehetett is. a lányomat is lehetne (7 éves), de nem merem magam miatt :) na meg az öccse miatt sem, aki egy veszedelem, egy 5,5 éves (jó értelemben vett )törpeterrorista, vele mindig gebasz van.
2015. szept. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!