Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekvállalás után megmarad...

Gyermekvállalás után megmarad a kiegyensúlyozott párapcsolat vagy megváltozik? (Tőbbi lent)

Figyelt kérdés

Sokszor elgondolkodtam a látottak alapjân h a baba érkezése után sokan másképp viszonyulnak egymáshoz. A gyerek lesz az első, a pârok a másik felet nem úgykezelik mint azelőtt. Egyszer szeretnék én is gyereket de nem akarok háttérbe szorulni, második lenni. Szerintem a házasságban a pár az első hiszen egymás támaszai, utána jön a gyerek (ugy értem h nem a gyerekért kell csak élni).

Mi a véleményetek?

2016. jún. 11. 13:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nàlunk megmaradt ugyanolyannak a kapcsolat, az intimitás. Picit féltem, hogy mi lesz, mert erről az oldalàról még nem ismertem, de tényleg szeret annyira, hogy együtt mindent meg tudjunk oldani.

Természetesen mindkettőnknek a Kisfiunk az első, de azt mondom, nincs fontossági sorrend.

Egyébként azt gondolom, hogy sokan nem figyelnek a baba születése utàn arra, hogy időt töltsenek együtt. Anya úgy érzi, az a legfontosabb, hogy a babàja ne szenvedjen semmiben hiányt, ezàltal elhanyagolva Apàt. Apa pedig ebbe beletörődik. Kezdve azzal, hogy az egész nagy család együtt alszik. Kell mindenkinek sajàt tér.

Persze nem szeretnék senkit leszólni, mindenki úgy csinàlja, ahogy jónak làtja.

2016. jún. 14. 21:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Ez nem ilyen egyszerű mint, ahogy te leírtad! Már az is szörnyű, hogy te rangsorolnál! Az ahogyan a férjemet szeretem és ahogy a lányomat, az nem is említhető egy lapon, ne képezhető összehasonlítási alap! Onnantól kezdve, hogy gyerek születik, családról beszélünk! Persze ettől még él a házasság is, de nem választható külön! Minden mellett fontos, hogy az anya nő is maradjon, illetve kell a kettesben töltött idő, de ez nem mehet a gyerek rovására. Én ezeket a dolgokat úgy mondom neked, hogy van egy 2 évesem,most várjuk a másodikat, járok fodrászhoz, műkörmöshöz, este szokott a gyerekre 2-3 hetente egyszer bébiszitter vigyázni, hogy kettesben kimozduljunk, de ott vannak az esték is, amikor a gyerek alszik, együtt vagyunk! Ugyanakkor nyilván nem megyek sehova este a férjemmel, ha pl belázasodott a gyerek! Szerintem te még erre nagyon nem vagy érett, talán másfél év múlva sem leszel alkalmas rá, talán mégis. 20 évesen még suliba kéne járni, életet kellene elkezdeni stb...Én fiatalon szültem, 25 voltam az elsőnél, most vagyok 27, de nekünk ekkorra már minden adott volt! Ház, 2 autó, stabil anyagi háttér! Ha ez megvan (nyilván nem fontos a saját ház, de azért egy biztonsággal kifizethető albi nem árt), akkor kellene tervezgetni. Ja és alap volt, hogy legyen nekem is munkaviszonyom előtte!
2016. jún. 14. 23:10
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki hogy van vele lehet èn vagyok a maradi, de nekem az a vèlemènyem..

Hogy nekünk első a gyermekünk.

Ès igen kèrdező ha fejre állsz is változik a kapcsolat.

Ès hidd el ha oda kerül a sor az apuka is azt fogja kèrni hogy a kicsikèvel foglalkozz elsőnek.

Ès ez nagyon csúnya kijelentés számomra h a gyerek egy feladat.

Feladat:levinni a szemetet.

Egy gyerek felelőssèg.Ès maga a legnagyobb boldogság az életedben, majd erre te is rájössz idővel.

El se lehet mondani, össze se lehet foglalni mit is jelent szülőnek lenni.

Ès hidd el mèg 25 èvesen felkeresse majd a sikereit mesèlve , vagy a nehèzsègeit mesèlve, ès kèrlelni fog hogy adj neki tanácsot...

Ès ez a "feladat " lesz ott a halálos ágyadnál is szorítva a kezeid...

Tudod ez a nem mindegy..

Azèrt ezen gondolkozzon el mindenki aki szerint a gyerek vállalás csak egy feladat.

Amit vagy még csinálsz vagy nem...vagy elrontod vagy nem...igaz???

Felháborító! Ő egy èlet , ès a ti vèretek!

Egyèbkènt nálunk bőven jut időnk gyerek mellett is egymásra.

Kèt ès fèlèves a kisfiunk, ès nagyon örül ha ő előtte egymáshoz bújunk.Tudunk beszèlgetni, ès este ha már elaludt a kisfiunk tudunk együtt filmezni ,összebujni, ès az intimitásnak is teret adni.

De ugyanúgy szeretett ès törödèsre hogy ètellel vrom haza a fèrjem, ha kávèt főzők neki ,ha kivasalom a ruháit ...ezt mind mind èrtèkelni ès mi ez ha nem szerelem?!

Hogy a gyermekünk is megkapja a szeretetett,ès a párom is ...ès így Èn is kapok tőlük.

Máskèpp kell beosztani az időt!

De mindaddig feladat lesz a gyerek mèg nem èr el a gyermekáldás.

2016. jún. 15. 06:56
 24/24 anonim válasza:
Amikor megszületik a baba, utána nem lesznek ilyen kérdések benned, egyszerűen az ösztöneid a babát fogják előtérbe helyezni, mindegy mit csinálsz. Ettől még megmaradhat a párkapcsolatod.
2016. jún. 15. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!