Nagyon szeretnék gyerekeket éveken belül, de nehéz a megfelelő feleség megtalálása, mit tehetnék?
Hangsúlyozom, a gyerekvállalás mellett a házasság (feleség) is egyaránt fontos számomra. Éppen ezért szeretnék olyan nőt találni, akivel nemcsak összeillünk, de szintén szeretne gyereket és jó anya lenne.
Fontos lenne számomra, hogy intelligens legyen, közös érdeklődési köreink legyenek (kirándulás - később családi kirándulás, vagy valamilyen sport, kulturális vagy művelődési tevékenységek - színház, filmek, koncert vagy bármi), felelősségteljes legyen (már csak a gyerekek miatt is), és közösen tegyünk a jövőnkért - egymásért, nem pedig egymás fölé kerekedve.
Szeretnék jó apa lenni. Szeretnék gondoskodni a gyerekeinkről, reggelit készíteni, elvinni az óvodába, a tanulmányaiban segíteni (nyelvet tudok tanítani), megismertetni velük az ország különböző tájait, városait. Felelősségteljesnek ismernek.
Valahogy nehéz olyat találni, akivel lehet tartalmasan beszélgetni és hasonló elképzelései vannak az életéről. Már arra is gondoltam, hogy csak bizonyos alaptulajdonságokat keressek a nőkben, mint pl. a szeretet, hűség, ragaszkodás, odaadás (a gyerekekért legalább...).
Jobb lenne, ha úgy állnék hozzá, hogy csak legyen egy feleségem, akivel szeretjük egymást és ennyi, adjak le az elképzeléseimből? Vagy hogyan segíthetném elő, hogy egy ilyen hozzám illő párt találjak?
27/F
Őszintén? Egyre nehezebb lesz. Ugyanis egyre több kialakult szokásod és rigolyád lesz, amihez passzolnia kell a nőnek...
Mindig azt mondják, a fiatalabb korban létrejött kapcsolatok, házasságok nem tartanak sokáig, nekem pont ellentétes tapasztalatom van. Minél korábban kerül össze egy pár, annál egyszerűbb a közös nevező.
Ne add fel..vagy alább.
Veled valakinek nagy szerencseje lesz.
Remélem sikerrel jársz,mert ennyi idősen az ilyen nők már vagy foglaltak , vagy nem akarnak gyereket.
^_^ sok sikert
Hú hát nagyon együttérzek veled! Kívánom, hogy sikerüljön amire vágysz! Ha nem lett volna egy nagy véletlen az életemben akkor esélyes, hogy én is pont ugyanígy álmodoznék csak gyerekekről, feleségről. Mivel sose voltam nagy csajozós, nekem nem ment ez a menjünk buliba vagy bárhova ismerkedni dolog.
Mi tök véletlen a chat.hu-n akadtunk össze, személyesen esélytelen is lett volna, 200 km távolságra egymástól. Ennek lassan 10 éve, azóta házasság és eddig két pici gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!