Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálunk tyuk tojás esete-házass...

Nálunk tyuk tojás esete-házasság gyerekvállalás?

Figyelt kérdés

Nincs konkrétan kimondva, de rájöttem.

A párom gyermeket szeretne, viszont én ugy érezném valoban szilárdnak a kapcsolatunkat ha házasság is lenne (hagyjuk most a papir nem jelent semmit témát, en ugy érzem ha vki valoban velünk akarna maradni, akkor el is venne)

A párom állandóan csak a gyerektémàn kattog, már nagyon rajta van, ragja a fülem, de a házasság témát mintha kerülné.

Egy beszélgetés után amiben kitért arra hogy tart attol hogy nehezen vagy nem fog jönni a baba (nincs rá különösebb oka csak sok ilyet hallani), megvilágosodtam, hogy valojában elvenne ő, de csak ha már uton a baba. Szoval biztosra menne, olyan társ kell neki aki 100% hogy szül is.

De én meg pont forditva érzem. Annak szülnék, akiben van legalább annyi hogy valóban mellettem döntött mert aki ennyit sem tesz meg a párjáért, akkor az életben ugyan miben számithatok rá ha ott leszek gyerekkel "munka nélkül".

Mi legyen?

2018. dec. 9. 08:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 A kérdező kommentje:

Nekem az eljegyzés, házasság nem rongyrázást es magamutogatást jelent.

Konkretan nem hoztam témàba semmit, hanem futolag emlegetem a dolgokat es futolag tudok ezt meg azt meg.

Pl mondtam neki amikor tiszta ideg volt mert változott egy program, hogy igy akarsz gyereket, hogy ilyen rugalmatlan vagy mintha a világ dőlne össze? :)

Sokat beszélgetünk igy spontán futtában sokmindenről, szoval nincs kerekasztali lámpavakitos vallatás :)

Érzi hogy huzom az időt miközben ő azonnal "gyàrtaná" , es kicsit kezd fura lenni az egész szitu, hogy ő akar gyereket és még ő védekezik. Azon agyal, hogy nem fog abszolut és elakar csábitani nagyon.

Cuki tőle :D

De amugy gondolkodik hazasságban csak azt sem tudja elhagyni akarom e vagy hozzámennék e. Bizonytalan velem kapcsolatban. Én meg bizonytalan vagyok vele kapcsolatban :) ma erről volt szo hogy szerinte az én bizonytalanságom bizonytalanitja el őt. Szoval ezzel sem vagyok előrébb.

2018. dec. 14. 18:42
 92/92 A kérdező kommentje:

Ezért is kerülöm a témát, mert most én nem fogok mindent eldobni az anyaságért, az az egy biztos és nem akarom hogy rágja a fülem.

Van határidő amugy is. Addig ráérek arra, hogy tisztában legyek Vele, hogy tőle mit várhatok ugyan apaként, társként joformán neki kiszolgáltatva gyerek mellett.

2018. dec. 14. 19:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!