Nálunk tyuk tojás esete-házasság gyerekvállalás?
Nincs konkrétan kimondva, de rájöttem.
A párom gyermeket szeretne, viszont én ugy érezném valoban szilárdnak a kapcsolatunkat ha házasság is lenne (hagyjuk most a papir nem jelent semmit témát, en ugy érzem ha vki valoban velünk akarna maradni, akkor el is venne)
A párom állandóan csak a gyerektémàn kattog, már nagyon rajta van, ragja a fülem, de a házasság témát mintha kerülné.
Egy beszélgetés után amiben kitért arra hogy tart attol hogy nehezen vagy nem fog jönni a baba (nincs rá különösebb oka csak sok ilyet hallani), megvilágosodtam, hogy valojában elvenne ő, de csak ha már uton a baba. Szoval biztosra menne, olyan társ kell neki aki 100% hogy szül is.
De én meg pont forditva érzem. Annak szülnék, akiben van legalább annyi hogy valóban mellettem döntött mert aki ennyit sem tesz meg a párjáért, akkor az életben ugyan miben számithatok rá ha ott leszek gyerekkel "munka nélkül".
Mi legyen?
Nekem az eljegyzés, házasság nem rongyrázást es magamutogatást jelent.
Konkretan nem hoztam témàba semmit, hanem futolag emlegetem a dolgokat es futolag tudok ezt meg azt meg.
Pl mondtam neki amikor tiszta ideg volt mert változott egy program, hogy igy akarsz gyereket, hogy ilyen rugalmatlan vagy mintha a világ dőlne össze? :)
Sokat beszélgetünk igy spontán futtában sokmindenről, szoval nincs kerekasztali lámpavakitos vallatás :)
Érzi hogy huzom az időt miközben ő azonnal "gyàrtaná" , es kicsit kezd fura lenni az egész szitu, hogy ő akar gyereket és még ő védekezik. Azon agyal, hogy nem fog abszolut és elakar csábitani nagyon.
Cuki tőle :D
De amugy gondolkodik hazasságban csak azt sem tudja elhagyni akarom e vagy hozzámennék e. Bizonytalan velem kapcsolatban. Én meg bizonytalan vagyok vele kapcsolatban :) ma erről volt szo hogy szerinte az én bizonytalanságom bizonytalanitja el őt. Szoval ezzel sem vagyok előrébb.
Ezért is kerülöm a témát, mert most én nem fogok mindent eldobni az anyaságért, az az egy biztos és nem akarom hogy rágja a fülem.
Van határidő amugy is. Addig ráérek arra, hogy tisztában legyek Vele, hogy tőle mit várhatok ugyan apaként, társként joformán neki kiszolgáltatva gyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!