Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A babakelengyét ki lehet...

A babakelengyét ki lehet hozni 100 ezer Ft alatt?

Figyelt kérdés
2018. okt. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
89%

Nézd, akinek nincs hiányérzete a pénz miatt, azt miér frusztrálná, hogy másnak meg van?

Sokan írtuk egyébként az elején, hogy ki lehet hozni. Ám nagyon jó, ha ez nem egy kényszer, és sokan nem is ezt választották. Sőt, olyan is van, aki igen. De ez nem gazdagság, messze nem az. Miért lenne az gazdag, aki 197.888 ft-ot költött kelengyére? Vagy 300 ezret? Hol ban ez még a gazdagságól?

2018. okt. 10. 10:46
 72/78 anonim ***** válasza:
89%
Sőt: miért hazudna bárki? Semmi értelme.
2018. okt. 10. 10:47
 73/78 anonim ***** válasza:
54%

Azért hazudna itt bárki, mert ilyen a mai online közösség világa. Nem megyek ebbe bele.

Utoljára pedig annyit írnék, hogy szó nem volt a kérdésben a gyerek későbbi felneveléséról, az életkorral párhuzamosan növő kiadásokba, itt sokan mégis már ott tartanak, kioktatnak itt mindenkit, hogy mi lesz később, ha most nincs 100 ezre. A kérdés csakis a babakelengyére szólt, szövegértés egyes. Itt látszik a frusztráltság, meg a kössünk bele minden egyéb dologba felfogás.

Sohasem tudhatjuk miért lett ez a kérdés. Lehet ez egy nem tervezett gyerek, egy fiatal anyuka. Simán van az az élethelyzet, ami nem várt, és még egyéb 1000 dolog miatt lehet az, hogy kezdésre van 100 ezer.

De azt, hogy szerintetek mi lesz később ha nő a gyerek, azt itt a fene se kérdezte...

2018. okt. 10. 10:54
 74/78 anonim ***** válasza:
72%

73

Édes vagy, hogy megpróbálsz egyest osztogatni szövegértésből, olyan fenemód cuki ez :) Főleg úgy, hogy nem olvastad a válaszokat, csak közölted, hogy mindenki hazudik és egy melós nem keres 200.000 ezret ... Az persze nem szövegértési probléma, hogy nem a keresetekről volt szó.

A közsségi média pedig NEM a gyk, hanem a az insta, a snapchat vagy a facebook, esetleg a twitter, többek között.

Tényleg szedj magnéziumot, segít az ilyesféle sértett ingerlékenységben.

A kérdést már érdemben megválaszoltam, kérdező.

2018. okt. 10. 11:05
 75/78 anonim ***** válasza:
76%
Arra pedig már nem is remélek választ, hogy a ki szerinted "gazdag", azt miért frusztrálná a másik ember szűkölködése ...
2018. okt. 10. 11:06
 76/78 anonim ***** válasza:
90%

"Gyári munkás szalag mellett 200 ezres fizetéssel? Hol éltek ti?!"

Bocs, de ezt nem én mondtam hanem olvastam.

Csak rávilágítottam hogy más kérdéseknél mindenki menőzik a nagy fizukkal, senkinek semmi gondja, itt meg hirtelen mindenki nettó 100-at keres.

És nem nincs 500ezres fizum.

Szerinted azért mert nem csak használtan vennék dolgokat, akkor már tuti fél millát keresek?

Nem tudom mit kell folyton vergődni.

2018. okt. 10. 11:20
 77/78 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az vergődik aki a "ki lehet e hozni a babakelengyét 100 ezer alatt?" kérdés helyett egy (kutya nem kérdezte) kérdést ecsetelget, hogy miből fogja szülés után nevelni a gyereket :D
2018. okt. 10. 11:22
 78/78 anonim ***** válasza:
90%

"kutya nem kérdezte"

Nagy baj. Mert ahogy leírták nem a csecsemőkori kiadás a nagy tétel a gyerek életében, hanem az azt követő minimum 18 év.

De ha te ezt a megállapítást vergődésnek nevezed, akkor nevezd, magadat minősíted vele.

Lehet használtan venni baba dolgokat, és valóban nem kell mindenkinek a legdrágább boltokban bevásárolni, de ha valakinek még ebben az időszakban is csak 100 ezre van max, akkor jogos a kérdés hogy később mi a terve.

Ez csak titeket frusztrált, nem a tudatos gyerekvállalókat.

2018. okt. 10. 11:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!