A babakelengyét ki lehet hozni 100 ezer Ft alatt?
Szerintem nem!
Olyat hogy matrac, légzésfigyelő, kiskád, kistakaró, lepedő, cumisüveg, törölköző, pelenkázó alátét stb. semmiképpen nem vennék használtan!
Így igaz, azért lett lepontozva aki belinkelte a használt cuccokat, mert azok nem mamasandpapasbol vannak a legújabb celebtrendeknek megfelelően.
Itt vagyon sokan el vannak tévedve ezen az oldalon. A többség nagyít, hazudik, fényezi magát, közben meg az élete egy romladék. Sokan elképzelhetetlennek tartják, pedig való igaz, hogy nagyon sokaknak nettó 100 ezer a havi fizetése. Szerintetek akkor már ne is vállaljon senki gyereket, csak ti, a nagy tökéletességek, akik nettó 500 ezer fizut kapnak?
Gyári munkás szalag mellett 200 ezres fizetéssel? Hol éltek ti?!
Nem azzal van a probléma, hogy vannak módosabb és szerényebb emberek, mert ez mindig így lesz. A gond azzal van, hogy akik több százat keresnek, azok máglyára tennék azt, aki szakmunkás minimálbérből nevelnek gyereket.
Igen, kell egy minimum egy gyerek érkezéséhez, de mire megérkezik az a gyerek az 9 hónap, nem egyik napról a másikra érkezik, hogy havonta ne lehessen félre tenni az érkezésére. És igen, a kelengye kihozható 100 ezerből. Az teljesen más kérdés, hogy ezek használt vagy új cuccok e, de lehet gyereket várni ennyiből is, és nem kell hozzá doktori fizetés.
67
Nem, itt a probléma nem ez, hanem a szegények frusztrációja, és az abból eredő kikéremmagamnak-hiszti. Olvasd el a hsz-eket, a legnagyobb részben teljesen normálisak voltak.
A 200.000 gyári munkásként pedig normális fizetés, az ország kb. felében. Te hol élsz, kérdezem inkább én.
67
Abban egyet értünk, írtam az elején is, hogy lehet "gyereket várni" 100.000 ft-ból. Felnevelni azonban nem lehet úgy, hogy ha százezer forint is annyira nagy költség, hogy háromnegyed év kell az összegyűjtéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!