Hogy lehetne helyre hozni ezt a viszonyt a kisbabás barátnőmmel? Vagy hagyjam inkább az egészet a csudába?
A férjeink egy munkahelyen dolgoznak, a kicsik között pedig 4 nap különbség van.
Az elején nagyon jól elbeszélgettünk, majdnem mindenben egyet értettük aztan valami megváltozott. Minden mondandómat kiforgatta, mindenbe bele kötött. Amit èn mondtam az nem volt jó, de az ő szava volt az igaz. Két napra rá meg màr azt mondta amit èn előtte.
Gondoltam rossz napjai vannak, keveset alszik kicsit ingerültebb.
Aztán a férjemet magasabb pozícióba helyeztèk és ez a dolog így vissza nèzve mèg tovább romlott.
Most már 2 hónapja nem beszélünk egymással, de nèha hianyoznak azok a beszélgetések amik az elejèn voltak.
Mit gondoltok menthető mèg ez a dolog vagy nem?
"kiforgatta, mindenbe bele kötött. Amit èn mondtam az nem volt jó, de az ő szava volt az igaz. Két napra rá meg màr azt mondta amit èn előtte."
Ez nem barátság. Hagynám a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!