A barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt szeretnénk suli elvégzése után összeházasodni és gyereket válalni. Hány éves korunktol lehet gyerekünk?
Hogy tanul kozmetikusnak, ha általános iskolás??
Amúgy gyereketek annyi idős korotoktól "lehet" amikortól te nemzőképes vagy, a barátnőd meg képes megtermékenyülni. Más kérdés, hogy ha most lenne terhes, úgyis a leendő nagyszülők közül lenne valaki a gyerek törvényes képviselője, meg amúgy is 99% hogy a nagyszülők nevelnék fel.
De oké, látom, hogy azt írod, hogy akkor akartok, ha az iskolát befejeztétek. És tudom, hogy hiába mondom, hogy elég kicsi az esély rá, hogy egy 13 éves lány 5-6 év múlva is ugyan úgy veled lesz (vagy hogy te vele akarsz még akkor lenni), és akkor is úgy fogja gondolni, hogy neki 18-19 évesen kell gyerek, de azért gondoltam leírom, hogy egy dolog az álmodozás, és egy másik dolog, hogy ebből mi valósul meg.
Amúgy tényleg, egy 13 éves lány nem hiszem, hogy nagyon be tudná jósolni, hogy mit szeretne csinálni 5 év múlva. Lehet, hogy még tanulni akar valamit, lehet, hogy már nem is kozmetikus akar majd lenni, hanem valami más, lehet, hogy már nem is akar olyan fiatalon gyereket, vagy mit tudom én, bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!