A barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt szeretnénk suli elvégzése után összeházasodni és gyereket válalni. Hány éves korunktol lehet gyerekünk?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok ő meg 13 éves2010. dec. 13. 20:52
11/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:neked volt legjobb hozászolásod, rád fogunk hallgatni,okos vagy jó az amit mondasz.Suliba 2 szakmát fogok tanulni Egyetem vagy főiskoláig tanulunk én és barátnőm is,amig nem gyűlik össze annyi pénzünk hogy vegyünk 1 lakást, vagy építsünk meg a saját házunkat.Ha egyikünk szülőházába akkor költöznénk ha betegek öregek lennének szüleink, esetleg meghalnának. ("Martin a nevem és barátnőmé meg Linda"). Mi ketten tudjuk hogy terheség szülés meg gyerek cuccok pelenkátol elkezdve játékokig 10000-500000 között van az összeg. Majd megirjuk pár év múlva hogy alakultak helyzeteink. plussz költség ha vennék kutyát törzskönyves tenyésztőtől, meg ha én rallyznék szlalomoznék az már 10000- és-30000000 forint között lenne
2010. dec. 15. 14:38
12/22 anonim válasza:
Remélem hogy boldogok lesztek együtt Sokáig!
13/22 A kérdező kommentje:
2010 február óta együtt vagyunk szeretjük egymást és szeretnénk együtt lenni rosszban jóban esőben jégben viharban bajban, örökké egymás mellet segiteni egymást.A barátnőm általános iskolás a nővére is rendes ő középsuli ő az én korombeli.Ha lesz jó állásunk sok tanulás végeztével szeretnénk 2-3 gyereket tenyészteni hobbyszinten kutyákat,én rally szlalomért vagyok oda ott is ő és az unokaöcsém 3-man együt leszünk tezstelésen eseményen amin résztveszünk.SOk pocakfotót akarok majd szülésnél lenni hasonlokat.
2010. dec. 15. 18:44
14/22 anonim válasza:
Tegnapi 13.29-es vagyok. Köszönöm az elismerésedet. Saját tapasztalatokat írtam. Én korán teherbe estem, 19 évesen,de lekopogom minden megvolt ahhoz,hogy normál körülmények közt neveljük a babát(saját ház,munkahely<-csak hogy a legfontosabbat említsem) Azóta se öregedtem sokat,csak 3 évet. Ezért érzem át a dolgaitokat. Annyi hülyeséget hallani a mai középiskolásokról,ezért jó volt olvasni a soraidat. De tényleg fontos az anyagi háttér. Dolgoznod kell. Ezt még végszónak leírtam.
15/22 A kérdező kommentje:
Valahogy gyűrűssel 2 lány jött ki nekem de én most ugy érzem hogy jó apuka lennék, a barátnőmmel jó szülők.Barátnőmel megbeszéltük hogy suli elvégzése után de megbeszélem vele hogy sokat tanuljunk 20 éves koráig várjunk ha együt leszünk akkor talán lehet gyerekünk.
2010. dec. 16. 13:49
17/22 A kérdező kommentje:
Nekem a gyűrű inga teszten 2 lány jött ki.Amikor a gyűrűre nyaklánc vagy kötél szerűség-re van rákötve és kiderül hogy fiú vagy lány lesz nő hasában terheségkor
2010. dec. 17. 19:04
20/22 anonim válasza:
Jézus.. de régi kérdés.. még első banánnal voltam otthon amikor ezt olvastam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!