Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A babakelengyét ki lehet...

A babakelengyét ki lehet hozni 100 ezer Ft alatt?

Figyelt kérdés
2018. okt. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
90%

30

Mondd, és annyit akarsz bírni megadni a gyerekednek, mint a mélyszegények? Összesen? Csak azért, mert "magyar"? Majd magyarul nyomorog vagy mi?

2018. okt. 5. 12:27
 32/78 anonim ***** válasza:
90%
0 ft-bol is ki lehet hozni ha muszáj, rácsos ágy helyett alszik majd a diványon, babakocsi nem kell, majd nem sétáltatod, autós hordozó nem kell, úgysincs autó, más kérdés, hogy erre az anyagi helyzetre nem vállalnék gyereket, meg pl. ha tápszeres lesz, azt muszáj megvenni, minimum havi 10 ezer.
2018. okt. 5. 12:42
 33/78 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ki lehet hozni. De pontosabb választ kapsz, ha összeírod egy listába, miket tartasz fontosnak, aztán utána rákeresel, létezik-e olyan áron belőle olyan minőség/kivitel, ami számodra megfelelő.

Véleményem szerint az olyan tárgyakból, textilekből, amiket lehet fertőtleníteni, a használt ugyanolyan jó, mint az új (sőt van olyan, hogy jobb).

2018. okt. 5. 12:54
 34/78 anonim ***** válasza:
30%
Babakád, kiságy+szivacs, légzésfigyelő,mellszívó, babakocsi, pelenkázó szivacs, ruhák (szép állapotú alig használt ruhákat árulnak potom pénzért)stb simán megvehető használtan (facebook adok veszek csopik, jófogás). Hiszen ez mind olyan dolog amit úgy is ki fog nőni a baba, nem lesz rá sokáig szükség. Textil pelust újat vennék, türcsit is. pelust +popsitörlőket is látok folyton neten árulni (megmaradt vagy kicsit no name termékek) áron alul. Viszont én biztos azt tenném a kérdező helyében,hogy kitűzném ezt a 100.000 ft-os összeget, amit tudnék megvennék használtan, ami pedig megmarad pénz szintén félre tenném, hisz a baba születése után is bármikor szükség lehet rá.(gyógyszertári termékek, ha netán nincs tej tápszer)
2018. okt. 5. 13:09
 35/78 anonim ***** válasza:
86%
30as..ki beszél elvetetesről? Védekezni kéne!! És ésszel gyereket vállalni, a cigánynak, a magyarnak és a négernek is.
2018. okt. 5. 13:27
 36/78 anonim ***** válasza:
55%

Biztos ki lehet, de mi lesz később?

Lehet itt háborogni, de semmi értelme a semmire szülni. Nem, nem kellenek milliók egy baba érkezéséhez, de 100 ezer FT az kutyafüle. Nem tudom aki ennyire spórol, vagy ennél többet nem tud kifizetni baba dolgokra, azzal mi lesz majd ha nagyobb lesz a gyerek és több igénye lesz.

Mégis milyen szöveg már az ha "mert nem telik vitaminra, vagy edzésre??" Úgy mondod, mintha valaki azt akarná rajtad számonkérni miért nem taníttatod a gyereked Svájcban 5 évig, és miért nem veszel neki 18. szülinapra kacsalábon forgó palotát.

Vitaminokról beszélsz és sportról, basszus Jó tudni, hogy egyeseknél már ez is luxusnak számít, aminek a hiánya miatt ő ugyan nem mondd le a gyerekről.

Jó és akkor mit adsz meg neki?

Szeretetet?

Attól biztos egészséges lesz majd.

Lehet lepontozni, de őrület milyen "felelős" szülők vannak.

2018. okt. 5. 13:31
 37/78 anonim ***** válasza:
12%
Ki lehet, hogyne ha egy igénytelen csóró ember vagy. Én eleve nem vállaltam volna gyereket ha ennyim lenne erre, ez az életében amíg szélnek nem eresztem csak egy minimális kiadás. Az én kislányom ne legyen a legcsóringerebb az oviban meg a suliban, szegyellném magam. Mi 600 ezret költöttünk és még mennyi mindent kellett azóta is venni, hogy megszületett. Ezeken soha nem sprórolnék, a saját gyerekemen soha sem sprórolnék! akkor inkább ne legyen gyerekem...
2018. okt. 5. 13:52
 38/78 anonim ***** válasza:
65%
Azért igénytelen csóró ember valaki, mert nem költ babakelengyére több százezer ft-ot?? Te jó ég, ez nagyon gáz... az alapvető szükségleteket igen is biztosítsa a gyermekének , legyen fűtés, étel, villany, tiszta otthon és anyagiak gyógyszerre, de azért elhordani mindennek mert használtan szerezne be dolgokat.. agyrém!!!!
2018. okt. 5. 14:05
 39/78 anonim ***** válasza:
60%
Arany kozeput. Mint általában. De ez a 100.000 Ft... 19 éve vártuk az első gyereket. Szerintem akkor többet költöttünk. Holott szuper ruhákat kaptam barátnőmtől, és még kiságy sem kellett.
2018. okt. 5. 14:14
 40/78 anonim ***** válasza:
64%

Ti annyira nem értetek semmit!!! Nem azzal van a baj hogy használtan szerez be dolgokat, hanem az, hogy ennyire nincs több pénz a babára.

Én kérdeztem hogy akkor mi lesz később?? Nem lehet minden anyagai kiadást a jövőben így megoldani, mint a használt gyerekruhát.

2018. okt. 5. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!