A babakelengyét ki lehet hozni 100 ezer Ft alatt?
30
Mondd, és annyit akarsz bírni megadni a gyerekednek, mint a mélyszegények? Összesen? Csak azért, mert "magyar"? Majd magyarul nyomorog vagy mi?
Szerintem ki lehet hozni. De pontosabb választ kapsz, ha összeírod egy listába, miket tartasz fontosnak, aztán utána rákeresel, létezik-e olyan áron belőle olyan minőség/kivitel, ami számodra megfelelő.
Véleményem szerint az olyan tárgyakból, textilekből, amiket lehet fertőtleníteni, a használt ugyanolyan jó, mint az új (sőt van olyan, hogy jobb).
Biztos ki lehet, de mi lesz később?
Lehet itt háborogni, de semmi értelme a semmire szülni. Nem, nem kellenek milliók egy baba érkezéséhez, de 100 ezer FT az kutyafüle. Nem tudom aki ennyire spórol, vagy ennél többet nem tud kifizetni baba dolgokra, azzal mi lesz majd ha nagyobb lesz a gyerek és több igénye lesz.
Mégis milyen szöveg már az ha "mert nem telik vitaminra, vagy edzésre??" Úgy mondod, mintha valaki azt akarná rajtad számonkérni miért nem taníttatod a gyereked Svájcban 5 évig, és miért nem veszel neki 18. szülinapra kacsalábon forgó palotát.
Vitaminokról beszélsz és sportról, basszus Jó tudni, hogy egyeseknél már ez is luxusnak számít, aminek a hiánya miatt ő ugyan nem mondd le a gyerekről.
Jó és akkor mit adsz meg neki?
Szeretetet?
Attól biztos egészséges lesz majd.
Lehet lepontozni, de őrület milyen "felelős" szülők vannak.
Ti annyira nem értetek semmit!!! Nem azzal van a baj hogy használtan szerez be dolgokat, hanem az, hogy ennyire nincs több pénz a babára.
Én kérdeztem hogy akkor mi lesz később?? Nem lehet minden anyagai kiadást a jövőben így megoldani, mint a használt gyerekruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!