Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A babakelengyét ki lehet...

A babakelengyét ki lehet hozni 100 ezer Ft alatt?

Figyelt kérdés
2018. okt. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ki lehet hozni. Mert pl. kiságyat, pelenkázót, babakocsit, hordozót simán lehet venni használtan töredék áron, csak utána kell járni. Egy újszülöttnek nem sok mindenre van szüksége, főleg az első 3 hónapban! Bőven elég kb. 6-8 rugdalodzó, néhány body, 1-2 harisnya, 8-10 textilpelus, 2 db hálózsák, 2 db lepedő, na és a téli felszerelés, Bundazsák, sapka. Ne vegyél többet, mert mindig vannak akciók, auchan-ben is szokott lenni 5 db-os body féláron, vagy akár az aldiban is vannak nagyon jó babaruhák. Arra figyelj, hogy ne vegyél műanyag patentosat! Én pórul jártam vele, mert 60 fokon mostam a babaruhákat és megolvadtak, eldeformálódtak a patentok, soha többé nem tudtam bekapcsolni... Érdemes még venni 2-3 nyálkendőt, mert az elején sokat büfizik a baba, és akkor csak a kis kendőt kell cserélni, nem az egész ruházatot. Úgyis sűrűn kell mosni, sokat öltöztetni, szerintem abszolút nem érdemes drágát és sokat venni semmiből!

A légzésfigyelő is szerintem totál felesleges volt, de van, akit megnyugtat. Én is eladtam a jófogáson, meg is vették, mert harmad árat kértem érte, hibátlan és újszerű volt, 1 évig használtuk, de nem is folyamatosan.

Szóval érdemes meggondolni, miket veszel, mert nagy a csábítás a baba boltokban, rengeteg felesleges, haszontalan holmit árulnak.

2018. okt. 5. 10:45
 12/78 anonim ***** válasza:
59%

Kamu, ha meguszod 100.000 alatt.😀Kizárt dolog.

Ha őszintén osszeirod, joval több. A kadtol, törölközotol kezdve, mindent. Ahhoz, hogy ne naponta moss, nem elég pár ruha.

2018. okt. 5. 10:46
 13/78 anonim ***** válasza:
70%

11

Könyörgöm, ne írj le olyat, hogy a légzésfigyelő fölösleges! A bölcsőhalál létező jelenség. Örülj és adj hálát, hogy olyan mázlista voltál, akinek nem volt rá szüksége.

Kérdező: mindenképpen legyen légzésfigyelőd!!!

2018. okt. 5. 10:48
 14/78 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező:

Egy babának nem kell kád. Bármiben meg tudod fürdetni.

Kiságy, matrac, ruházat vehető használtan. Pelenka, D vitamin, popsikenőcs, babfürdető szükséges, de az nem nagy tétel. Törölköző és takaró is. Ágyikó is.

Mondom ezt úgy, hogy mi mindent újonnan vettünk, de tudom, hogy beszerezhető olcsón, használtan. Nem a csecsemőkod a költséges egy gyereknél.

2018. okt. 5. 10:50
 15/78 anonim ***** válasza:
44%
Ha használtan veszel sok mindent,még akkor sem jön ki 100 alatt.
2018. okt. 5. 10:53
 16/78 anonim ***** válasza:
27%
Ki, ha csak az árra mész
2018. okt. 5. 10:56
 17/78 anonim ***** válasza:
59%

Ne csináljátok már! Azért több millió gyerek felnő úgy, hogy rohadt szegények a szülei és nincs légzésfigyelő, sem saját hiperpuha pamut fürdőlepedő, csak egy sima törölköző a szekrényből, próbáljatok meg már kicsit magatokon kívül más élethelyzetbe is belegondolni! Persze, jó ha van légzésfigyelő, de nem létszükség! Egy egészséges csecsemő, akinek nincs hajlama a bölcsőhalálra (tételesen fel van sorolva), nem sok szüksége van légzésfigyelőre! Mint ahogy használt ruhákban is ugyanolyan boldog gyerek lesz, mint a mamax&papas rugijaiban! Egy számít csak: a szülők odafigyelése, törődése és szeretete, nem a tárgyak!

Vagy kérdezzétek meg a pocsaji putriban élő 10 gyerekes családokat, hogy mégis hogy a fenében vannak még életben?

2018. okt. 5. 10:58
 18/78 anonim ***** válasza:
29%

Bármiben furodhet? Jól kezdődik... Azért egy újszülött talan megérdemel egy furdokadat. Három gyerekünk van, újat vettem mindegyik gyereknek.

Szomorú, ha ezt sugallják, 100 ezer bőven elég ... Aztán lesz koppanas!

2018. okt. 5. 11:00
 19/78 anonim ***** válasza:
54%
Most kb. azt mondjátok, hogy akinek nincs legalább 100 ezer forintja, ne is vállaljon gyereket???
2018. okt. 5. 11:04
 20/78 babyboom567 ***** válasza:
42%

Ne aggódj,ki lehet hozni ennyiből.

Meg vannak facebook csoportok, ahol többen szoktak felajánlani ingyen is dolgokat.

Na persze használt dolgokat kell venned.

Légzésfigyelő 10000

Sima kiságy matraccal 10000

gyógyszertári dolgok kb 5-7000

babaruhák turiból, netről,börzéről kb 25000(rugi ,bogy, textilpelus,sapka,anorák,)de pl lidlben, aldiban, szokott lenni akció a babaruhákra,és szerintem jó minőségű.

babakocsi 20000

egyéb apróságok kád,orrszivó, hőmérő,kisolló,cumisüveg,stb ilyesmik nekünk ezek újonnan kerültek 20000-be.

Pelus 10000

Meg vettünk csómó felesleges dolgot is jó drágán.

Pl pelenkázó komód brendonból(én nagyon akartam pelenkázót, férjemnek meg ez tetszett)45000-ért,3x volt a gyerek rajta pelenkázva,Most tv-állványként funkcionál:)

2018. okt. 5. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!