A babakelengyét ki lehet hozni 100 ezer Ft alatt?
Annyira jó, hogy itt mindenki osztja az észt, infó nélkül...
Én pl nulla, egészen pontosan nulla ft megtakarítással vágtam bele, ugyanis a 13.héten a szüleim egyszerre haltak meg (42!!! évesen) és az összes pénzünk elment a két temetésre.
És megoldottuk, minden hónapban megvettünk valamit. 21 éves a lányunk és soha a büdös életben nem nélkülözött... pedig messze nem költöttünk rá 20 millát, mégis van nyelvvizsga, jogsi, és két egyetemen tanul egyszerre.
Na megyek és elásom magam.
Ez az oldal szlogenje :) megtehettem volna......
Aki megteheti az meg is teszi, mert nem mashonnan veszi el a pénzt. Aki meg fillérszámolgatással teszi félre az nem teheti meg igazából, mert nem maradna másra.
Nem tudom mit kell többnek mutatnia magát bárkinek.
Én sem tehetném meg hogy elmegyek 2 hétre Hawaiira de nekem nem ciki.
Ahogy az aranyközép út sem ami nem a 100ezres kelengye.
Mi a fölösleges? A gyereked kelengyéje?
Én sem jövök gazdag családból de rajta pont nem spórolnék. Ésszerű keretek között.
51
De, ráköltöttél a gyerekedre 20 millát 20 év alatt.
Segítek, mert nem megy a matek: étel, itla, iskola, gyógyszer, pelenka, nyaralás, szemüveg, tábor, nyelvvizsga, rá eső rezsi. Ez a KSH által kiszámolt, közepes összeg.
57
Nem ÉN tudom jobban, hanem a KSH. SZÁMOLJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!