Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok, ha 20...

Ti mit csinálnátok, ha 20 évesen teherbe esnétek?

Figyelt kérdés
Tavaly leérettségiztem, most egy 2 éves okj-n vagyokzb
2017. jún. 20. 09:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
6%
A levelezoin elvegzett diplomasokrol meg megvan a velemenyem. De ez a magyar allam,ott mar mindenki lehet minden.
2017. jún. 22. 22:34
 32/39 anonim ***** válasza:
90%
Orultem volna de csak majdnem 22 évesen sikerult
2017. jún. 22. 22:54
 33/39 anonim ***** válasza:
12%

"avval"

ennyi elég is volt nekem...

2017. jún. 22. 23:00
 34/39 anonim ***** válasza:
24%

Elvetettem volna. Akkor is, ha stabil kapcsolatban fogan a baba. Ha lett volna lakásom (akár csak albérlet is) és megfelelő munkaviszonyom a stabil kapcsolat mellé, talán elgondolkodtam volna a megtartásán, de valószínűleg elvetettem volna.

Az én édesanyám is két nappal a 21. születésnapja után szült engem, apám anyjánál laktak sokáig, nem volt benne köszönet. Apám még katona volt, de a gyes idején amúgy is folyamatosan 3 helyen dolgozott, később is a kettő volt a fix. Én nem így akarok családot.

2017. jún. 22. 23:13
 35/39 anonim ***** válasza:
82%

Menj el szülni! A tanfolyamot folytasd...

Én 23 évesen lettem terhes, most 1 hós a kislányom. Terveztük. Okjra jártam, igaz, gyakorlati hely híján ősztől átmegyek egészségügyire..

2017. jún. 23. 17:31
 36/39 anonim ***** válasza:
67%
Annyit hozzátennék még, hogy én érettségi óta dolgoztam, terhesség alatt iratkoztam be tanfolyamra csak nem sikerült gyakorlati helyet találnom :(
2017. jún. 23. 17:34
 37/39 anonim válasza:
67%
19 evesen estem teherbe es mentem ferjhez.volt meg egy evem a sulibol.. nagy pocakkal kijartam 😊 par napja vizsgaztam es egy het van meg hatra a baba erkezeseig 😊😊
2017. jún. 23. 23:00
 38/39 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Hogy döntöttél? :)
2017. júl. 6. 11:44
 39/39 A kérdező kommentje:

Jó régi kérdés, nem tudom, valaki még látja-e egyáltalán, de keresgéltem a kérdéseim között és hát szembe jött ez. Valószínűleg csak kémiai terhesség volt, nem lett belőle gyerek, de abortusz se. Sulit befejeztem, elhelyezkedtem a szakmámban, még mindig az akkori párommal vagyok, csak már összeházasodtunk, viszont most, hogy szeretnénk gyereket nem jön össze már 1,5 éve. :/

A sors fintora... Most már azt kívánom, inkább jött volna már akkor össze.

2023. febr. 17. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!