Ti mit csinálnátok, ha 20 évesen teherbe esnétek?
"avval"
ennyi elég is volt nekem...
Elvetettem volna. Akkor is, ha stabil kapcsolatban fogan a baba. Ha lett volna lakásom (akár csak albérlet is) és megfelelő munkaviszonyom a stabil kapcsolat mellé, talán elgondolkodtam volna a megtartásán, de valószínűleg elvetettem volna.
Az én édesanyám is két nappal a 21. születésnapja után szült engem, apám anyjánál laktak sokáig, nem volt benne köszönet. Apám még katona volt, de a gyes idején amúgy is folyamatosan 3 helyen dolgozott, később is a kettő volt a fix. Én nem így akarok családot.
Menj el szülni! A tanfolyamot folytasd...
Én 23 évesen lettem terhes, most 1 hós a kislányom. Terveztük. Okjra jártam, igaz, gyakorlati hely híján ősztől átmegyek egészségügyire..
Jó régi kérdés, nem tudom, valaki még látja-e egyáltalán, de keresgéltem a kérdéseim között és hát szembe jött ez. Valószínűleg csak kémiai terhesség volt, nem lett belőle gyerek, de abortusz se. Sulit befejeztem, elhelyezkedtem a szakmámban, még mindig az akkori párommal vagyok, csak már összeházasodtunk, viszont most, hogy szeretnénk gyereket nem jön össze már 1,5 éve. :/
A sors fintora... Most már azt kívánom, inkább jött volna már akkor össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!