Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha teherbe esnétek?
Lehetetlen, hogy én teherbe essek.
18/F
Ha tizenévesen történt volna velem mindez, akkor abortusz mindenképpen. Percig sem gondolkodtam volna, ugyanis egyrészt mindenképpen tanulni akartam, másrészt az anyai ösztönök sosem voltak az erősségeim. Most 23 vagyok, most végeztem az egyetemen, de ha most esnék teherbe, bár fontolóra venném, valószínű elvetetném. A párom is pályakezdő, én még a szülőknél élek. Mégis kinek a nyakára szüljem meg? Tudom, ez sokaknak nagyon lelketlen és szívtelen gondolkodás...ez van, nem vagyunk egyformák, lehet lepontozni. Azért, hogy elkerüljem, csak olyannal fekszek le, akiben megbízok, illetve védekezek. Ez lenne egyébként a normális.
23L
17 évesen valószínűleg elvetettem volna. De igazából sosem voltam olyan felelőtlen hülyegyerek, hogy erre bármi esély is lett volna.
Már jóval idősebb vagyok, és bár a terveim szerint nem csak mostanában, hanem egyáltalán nem szeretnék gyereket, ha úgy alakulna, semmiképp sem vetetném el. De továbbra sem vagyok felelőtlen, így továbbra sincs rá semmi esély.
Az beb@szna :D
De tuti először eladnám a film jogokat.
látszik nagyon gyerek vagy még
ez nem ilyen egyszerű, egy gyereket nem lehet félre rakni, ha nincs kedved hozzá, ja és agy is kell hozzá, hogyan neveld
amúgy a barátnőd helyében ezt tenném, ez sokkal ésszerűbb és logikusabb, mint amit Te elképzeltél,
amúgy a nagyszülőket örökli a gyerek 75%, a szülőkből csak 25%-t, szóval a gyerek nevelés nem leányálom
a lányaimnak is ezt tanácsolnám, N
20 éves vagyok, és bár nagyon fiatalnak tartom magam, még tanulok, a barátommal is csak másfél éve vagyunk együtt, de ezek ellenére is megtartanám.
16 éves koromban vesztettem el a szüzességem, és már akkor úgy gondoltam, hogy én soha nem lennék képes az abortuszra.
És nem értem meg azokat, akik igen. Ha annyira felnőttnek érzed magad, hogy szexelj, akkor érezd magad annyira felnőttnek is, hogy vállalod a tetteid után a következményeket. És nem merészelsz olyan erkölcsi piedesztálra állni, ahonnan ítélkezel élet és halál fölött.
Egyetlen egy esetben hajtok fejet a döntés előtt, ez pedig az, ha a lányt megerőszakolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!