Ha teherbe esnétek, akkor mit csinálnátok?
Hat en meg nem vagyok 14 de ha most esnek teherbe akk a baba szuletesere mar boven megvolnek 14 szal remelem nem gond, ha valaszolok:D
En 100% , h megtartanam a babat. Meg ha nagyon kicsi is arra az esely h felnott koromban nem lehet majd gyerekem, akkor sem kockaztatnek, meg persze nagyon szeretem a babakat :)
De egyelore nem erdekel meg a szex sem, szal erre kicsi az esely xD
13/L
Én nem kerülnék ilyen helyzetbe alapból, ha meg valahogyan mégis, akkor nincs az a pénz, hogy én megtartsam. Valahogy nekem most fontosabb a tanulás és a barátok, mint itthon lenni egy kisgyerekkel, vagy elvárni anyától, hogy ő gondoskodjék róla. Meg amúgy is, mi a frászt csinálnék 15 évesen egy gyerekkel ?
15/l
Aha szereted a babákat.....
Csak nem tudod milyen idegesítő tud lenni.Főleg amikor hajnali 1kor felébred és büfiztetni/altatni kell.
Nem tudsz majd aludni (csak kb 4 órát egy nap).
2hét után eleged lesz belőle.
Tutira megtartanám, nem lenne szívem megölni.
Mondjuk én már 18 éves vagyok, a fiatalabbakkal más a helyzet.
Aki paprikás krumpli csinálna, az megkínálna belőle :D?
Én is mindenképpen megtartanám. Bár nem lenne könnyű felnevelni meg eltartani és ilyesmik, tanulni se lehetne igazán mellette.
Aki annyira felelőtlen, hogy ennyi idősen már teherbe esik, akkor legalább vállalja a következményeket, és nevelje fel rendesen azt a gyereket, ne vetesse el.
15/L
Én megtartanám:)
Missybaba én megértem, hogy mások a nézeteink
ha felnősz akkor más lesz a véleményed(remélem)
én tuti, hogy megtartanám és tudom, hogy nehéz lenne de akkor nem lenne szivem "megölni" egy érző lelket:((
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!