Szülők! Ti mit csinálnátok?
Nem ismerem anyudat,nem tudom,hogy mennyire engedékeny,avagy sem.Ezt te tudod,hogy megtudnád-e győzni.Szerintem ezt mond el neki,amit leírtál ide!:)
Ha ezzel nem sikerül meggyőzni,akkor semmivel.^^
Szerintem csak fiúkkal én sem engednélek,bár ha szülő is ott lesz,már megenyhülnék,engednélek.
15/L
Csak fiukkal én sem engednélek. csak lányokkal is meggondolnám, de csak fiukkal semmi képpen sem.
nem tudhatod hogy melyik fiuba csillan fel egy olyan vadálat hogy megeröszakol és esetleg az összes többi fiu végig megy rajtad és a barátod aszisztál hozzá legjobban.
csak fiu csapathoz totál egyedül soha ne menjél. lehet ök egy angyalok, de soha nem tudhatod.
Valamelyik barátod szülőjével hozd össze Anyudat, pl. hívd át ebédelni, vacsorázni és beszéljen vele ő is. Esetleg szervezzetek be lányokat is a bandába. De ami szintén jó ötlet, hogy elhívhatnád a barátaidat is Hozzátok, hogy Anyud mégis tudja, kikkel mész. Ha látja, hogy rendesek, megbízhatóak, szerintem megenyhül.
Sok sikert!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!