Ha teherbe esnétek, akkor mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Megtartanád a babát? Ha igen akkor hogyan tovább? Hogy nevelnéd fel? (főleg 14-18 éves lányok)2010. szept. 25. 11:08
21/25 anonim válasza:
21:37 ez ütött =)
amm én 15 évesen megtartanám (lány vagyok)(szűz még...:D), mert nekem mindig azt mondták ha vki vmit csinál az vállalja a következményeket. Sztem van bennem annyi anyaiösztön, hogy valahogy segítséggel vagy a nélkül meg tartanám "jéghátán is megélek tipusú vagyok" .
22/25 anonim válasza:
nem tartanám meg. nem szeretem a gyerekeket,kifejezetten undorítónak találok egy nyálas böfögö röfögő kis szargombócot.párom is hasonlóan áll hozzá. bocsi de ez van.
17L+29F-élettársak
23/25 anonim válasza:
Jajj előző, de szomorú ember lehetsz :( sajnállak
24/25 A kérdező kommentje:
Én nem tudnék lemondani a babáról...
2010. szept. 28. 19:16
25/25 anonim válasza:
Megszülném és örökbe adnám egy olyan párnak akiknek nem lehet gyerekük. Elvetetni egyszerűen nem tudnám de felnevelni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!