Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha teherbe esnétek, akkor mit...

Ha teherbe esnétek, akkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Megtartanád a babát? Ha igen akkor hogyan tovább? Hogy nevelnéd fel? (főleg 14-18 éves lányok)
2010. szept. 25. 11:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha teherbe esnék, aminek nem túl nagy a valószínűsége, ha valaki felelősségteljesen védekezik, megmondanám anyukámnak és utána diszkréten elintéznénk a dolgot egy jó nőgyógyásszal a papírmunka után. A spermadonort nagy valószínűséggel nem avatnám be, se apukámat, se senkit, az ilyesmi addig jó, amíg senki sem tud róla.

14/L

2010. szept. 25. 14:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
nem kerülnék ilyen helyzetbe... de ha mégis, akkor nem tudom. jelenleg pont az hiányozna h 17 évesen teherbe essek :D valószínűleg nem vetetném el, de tuti hogy elköltöznék vhova jó messzire mert nem bírnám ki azt a szégyent hogy ilyen fiatalon teherbe estem.
2010. szept. 25. 15:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
bocsi kedves utolsó....szerintem nem az a szégyen, hogy fiatalon teherbe esel, hanem az hogy azzal foglalkozol hogy másnak mi a véleménye. szerintem ez mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy megtartja-e vagy sem...és ha még is az mellett dönt, hogy igen, másnak semmi bele szólása sincs....főleg nem olyannak akihez szinte semmi közöm....akinekilyen esetbe beleszólása lenne az a párom, esetleg szüleim,, és én.... ezzel nem megbántani akartalak vagy ilyesmi, csak véleményem volt (2-ik kommentelő voltam)
2010. szept. 25. 16:06
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
Én megtartanám, de sajnos nekem nem lehet gyerekem. 14 éves vagyok. Nagyon jó dolog lehet, és az egy élet, ami a tiéd egy jóideig. Imádom a gyerekeket, de így alakult... Ha valaki már arra érett h ...csinálja.. (bocs nem akartam csillagozni) akkor egy babára is az.
2010. szept. 25. 16:46
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

én sem vagyok 14,csak 13,de azért ha nem bánod válaszolok,mert ha teherbe esnék akkor 14 lennék mire születne a gyerek.

szerintem én nem tartanám meg.lelkileg még túl gyerek vagyok ahhoz,hogy egy másik emberről gondoskodjak.meg szerintem még egy jó 10 éven belül sem leszek érett az anyaságra,nemhogy most.

bár ki tudja.lehet,hogy 17-18 évesen már érett lennék rá,de akkor meg már csak azért sem tartanám meg,mert már bocsánat a kifejezésért és lehet,hogy most eléggé gonosz dolgot mondok,de nem ér nekem annyit egy gyerek[még],hogy ezzel elb*sszam az életemet.tanulni szeretnék,egyetemre menni.utána meg már jöhet a baba.:)

13/L

2010. szept. 25. 17:27
 16/25 anonim ***** válasza:
42%

Elvetetném. Kib@szottul sz@r lenne, ha megtartanám... Amúgy a babákat nem szeretem... A szex meg foglalkoztat, de akkor ink a szopás, és ha mégis olyan, akkor védekeznék...

17/N

2010. szept. 25. 21:02
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
nem tudom...:s fura lenne ha lenne, emrt fiú vagyok
2010. szept. 25. 21:26
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Először nagyon megijednék, de aztán rájönnék ,hogy csak be vagyok b@szva. :D

17F

2010. szept. 25. 21:37
 19/25 Horkýže Slíže válasza:
71%

Amint megtudnam sietnek elvetetni.Nagyon nem szeretem a kisbabakat-idegesitoek nagyon.Parom is tamogatna ebben mert o se szeretne .

20/L

2010. szept. 25. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

16:06

tudom hogy az én véleményem számít, de akkorsem tudnám elviselni hogy mindenféle rib*ncknak tituláljanak... :S valahogy azt gondolom hogy ha ilyen történne velem akkor ezt tuti nem bírnám elviselni. pedig alapból nem érdekel az olyan emberek véleménye akik nem állnak közel hozzám, szóval nem tudom. bár lehet hogy nem is lenne ez csak most gondolom így :D

15:40 voltam

2010. szept. 25. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!