Ha teherbe esnétek, akkor mit csinálnátok?
Ha teherbe esnék, aminek nem túl nagy a valószínűsége, ha valaki felelősségteljesen védekezik, megmondanám anyukámnak és utána diszkréten elintéznénk a dolgot egy jó nőgyógyásszal a papírmunka után. A spermadonort nagy valószínűséggel nem avatnám be, se apukámat, se senkit, az ilyesmi addig jó, amíg senki sem tud róla.
14/L
én sem vagyok 14,csak 13,de azért ha nem bánod válaszolok,mert ha teherbe esnék akkor 14 lennék mire születne a gyerek.
szerintem én nem tartanám meg.lelkileg még túl gyerek vagyok ahhoz,hogy egy másik emberről gondoskodjak.meg szerintem még egy jó 10 éven belül sem leszek érett az anyaságra,nemhogy most.
bár ki tudja.lehet,hogy 17-18 évesen már érett lennék rá,de akkor meg már csak azért sem tartanám meg,mert már bocsánat a kifejezésért és lehet,hogy most eléggé gonosz dolgot mondok,de nem ér nekem annyit egy gyerek[még],hogy ezzel elb*sszam az életemet.tanulni szeretnék,egyetemre menni.utána meg már jöhet a baba.:)
13/L
Elvetetném. Kib@szottul sz@r lenne, ha megtartanám... Amúgy a babákat nem szeretem... A szex meg foglalkoztat, de akkor ink a szopás, és ha mégis olyan, akkor védekeznék...
17/N
Először nagyon megijednék, de aztán rájönnék ,hogy csak be vagyok b@szva. :D
17F
Amint megtudnam sietnek elvetetni.Nagyon nem szeretem a kisbabakat-idegesitoek nagyon.Parom is tamogatna ebben mert o se szeretne .
20/L
16:06
tudom hogy az én véleményem számít, de akkorsem tudnám elviselni hogy mindenféle rib*ncknak tituláljanak... :S valahogy azt gondolom hogy ha ilyen történne velem akkor ezt tuti nem bírnám elviselni. pedig alapból nem érdekel az olyan emberek véleménye akik nem állnak közel hozzám, szóval nem tudom. bár lehet hogy nem is lenne ez csak most gondolom így :D
15:40 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!