Ti mit csinálnátok, ha 20 évesen teherbe esnétek?
Megtartottam volna, volt stabil családi hátterem. De nem estem teherbe, pedig párkapcsolatom volt és van is.
Ezt a babát vállald, ha olyan a háttered, pláne ha szeretnétek. A terhesség alatt pedig olvasgass a védekezésről. Ez a XXI. század, ha valakinek nem akar gyereket, akkor módszerek széles skálája áll a rendelkezésére ezt megvalósítani.
A 8-as vagyok, én is 20 évesen szültem, pedig közben egyetemre jártam. Egy évet halasztottam, átmentem levelezöre és úgy szereztem meg a diplomámat.
Szóval meg lehet csinálni, föleg, ha van családi segítség (ha a párod meg a nagyszülök néha - nem állandóan - tudnak vigyázni a kicsire), akkor megoldható. Persze nehezebb, mint gyerek nélkül, de így visszanézve sem csinálnám máshogy (eltekintve a teherbeeséstöl - erre jobban figyelnék), de hogy a gyereket megszültem, azt nem bánom.
Elvetettem volna. 20 évesen baromira nem szerettem volna gyereket, mert mire?
A párom kontójára úgy, hogy én nulla munkatapsztalattal lézengek?
Hol kapnék utána melót? Mert okés, hogy elvégzem a képzést, de aztán?
És ha közben az apuka - aki 23-nál nem lehet nagyon több - úgy dönt, kihátrál?
Akkor bölcsi, és vagy visszamész anyuékhoz, vagy nyomorogtok.
Hú, összeköltözni anyósékhoz? Gáz... na, ezért nem kell a semmire szülni.
Így meg főleg nem tartottam volna meg.
22-es, miért is nem gyerek 20 évesen?
NINCS munkája, NINCS saját lakása, védekezni nem tud, és anyósék nyakára készül szülni, mondván "biztos megértenék".
Kérdező, nem vagy egy kicsit pofátlan? Anyós helyéen én NEM érteném meg és nem is feltétlen engedném, mert nem szándékszom
- eltartani a fiam aktuális barátnőjét
- eltartani egy csecsemőt
En biztos nem tennem ki magam egy ilyen kiszolgaltatottsagnak 0 ft-tal a zsebembe,es hagynam felbe a sulit,hogy aztan odacuccoljak "anyoshoz"egy bizonytalan tini fiatal kapcsolatba. Avval a cimszoval,hogy "ok is fiatalon szultek,20-21evesen,3gyereket szult a szuloi hazba,biztos megertenek". Konyorgom,2017-et irunk,nem 1970-et!
Neked jo erzes az,hogy null forinttal ott vagy mas nyakan egy gyerekkel,es a parod dolgozik mint egy allat(mert azt kell csinalnia)ha el akar tartani benneteket. Mert anyoska penzere gondolom csak nem fogtok varni,amellett hogy ott is laktok.
Egy ido utan ugyis belefarad,megunja,szex sem lesz ugyanaz mert egy szules bizony nehez,es minden megvaltozik.
Azt hiszed hogy nem,es minden heppy lesz? Ugyan mar,ne ringasd magad almokba...lasd az egyik valaszolo peldajan,apuka meg orult is,aztan felrekurt,es lelepett,a csaj meg egyedul maradt a gyerekevel. Ez van.
Es te mit fogsz majd csinalni? Visszamesz a szuleid hazaba gyerekestol aztan folytatod a tanulast,addigra mindent elfelejtesz,mert le fog foglalni a kakis,pisis pelenka,a gyerek szoptatasa,sirasa stb.
Nem konnyu mellette tanulni.
Gondolkodj,mielott tonkreteszed az eletedet!
Kerdezo ha 3 evig ment a "vedekezes" akkor ,akkor miert nem vedekeztetek amikor teherbeestel?
Ne legy nevetseges
Anyos nyakara,hazaba,nem szulnek,ugy hogy sajat abamon nem tudnek megallni.
Anyossal nem jo egyutt elni!
Parkapcsolatra meg ne adj!
Anyamek 21ev hazassag utan valtak el. Semmi se biztos,csak a halal,es a tegnapi nap.
Tanulj,dolgozz,legyen sajat megelhetesed,hazad,aztan szulj!
Menj abortuszra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!