Ti mit csinálnátok, ha 20 évesen teherbe esnétek?
Én 20 évesen egyetemre jártam, párom szintén 20 volt és OKJre.
Hát őszintén szólva nem lett volna okos döntés megtartani, de annyira szerettem azt a hülyét hogy nem lett volna szívem elvetetni. Pláne hogy ő nagyon szerette volna, sokszor mondta, hogy már alig várja, választottunk neveket, minden babakocsira mosolygott stb.
Utólag örülök hogy nem kerültünk ilyen döntés elé. Mivel aztán megcsalt, és a szakításunk után kivirágzott. Azóta még nőt nem láttam vele, de a haverokkal sokat jár szórakozni.
Feltételezem, még a terhesség elején vagy.
A gyereket megszülném, a tanfolyamot folytatnám, amíg lehet, esetleg a második félévet vagy halasztanám egy évvel, vagy levelezön fejezném be.
Én nem vállaltam, 19 évesen, nővérem vállalta az ikreket ugyanannyi idősen. Nekem a párkapcsolatom sem volt stabil, neki legalább az volt.
Ha nincs háttered (szüleid akik segítenek), nincs munkád, akkor piszok nehéz.
Ezt nektek kell eldöntenetek. És tudnotok, van-e lakhatásotok, elég bevételetek, segítségetek, akikre biztosan számíthattok...stb.,
Én azt hiszem 20 évesen még nem álltam készen az anyaságra. Azt gondolom, hogy ha ilyen szituációba kerültem volna, elvetettem volna. Persze ha ténylegesen döntenem kellett volna, nem tudom mi lett volna a végső döntés, mert könnyű olyan dologban határozott véleményt képviselni, ami sose érintett minket.
Mindneképp mérlegelném, hogy van e hol laknunk, ha egyedül maradok, akkor fent tudnám e tartani magunkat? Milyen és mennyi segítségünk van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!