Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?
Nem kötelező az óvoda, az ilyenek mint a kérdező és társai kérhetik hogy ne kelljen mennie a gyereknek, mivel más dolguk úgysincs, mint a gyereknevelés, ha már megcsinálták. Bár értem én, jobb otthon tvzni, mint gyerekkel foglalkozni, de a pénzt meg felveszik, ami a gyereknevelésért jár.
Én csak a kérdező féléket nézem le, akik otthon tespednek, a gyerekeik meg óvodába vannak passzolva, holott idejükből kitelne vele foglalkozni, de lusták rá, és még hivatásos anyának csúfoltatná magát.
Azzal semmi bajom, aki otthon van a GYEREKEIVEL. Mint ahogy a kérdező is előadta az elején, hogy ő azért nem dolgozik, mert a gyerekeivel akar lenni. Aztán kibökte, hogy ja igen, csakhogy hiába tesped, nincs a gyerekeivel mégs..csak ez jobban hangzik, mégse mondhatja hogy lusta dolgozni-
Csodálkozom, hogy egy valamiről nem esett szó a fórumba: mi van ha anyuka azért nem dolgozik, mert munkanélküli és nagyon régóta nem talál munkát?
Két műszakot , és hétvégét nem tud vállalni, mert nincsen segítség...egy nagyszülő se él már, senkire nem számíthat..
Vagy egy másik eset: munka lenne, de segítség nincs, a gyerekek kisiskolások, akikkel hétvégente tanulni kellene, és az iskolai szünetekben vigyázni rájuk, a betegséget már ne is említsük....
Senki nem lát bele más életébe, nem kell ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!