Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az emberek többségét miért...

Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
48%

Nem kötelező az óvoda, az ilyenek mint a kérdező és társai kérhetik hogy ne kelljen mennie a gyereknek, mivel más dolguk úgysincs, mint a gyereknevelés, ha már megcsinálták. Bár értem én, jobb otthon tvzni, mint gyerekkel foglalkozni, de a pénzt meg felveszik, ami a gyereknevelésért jár.

Én csak a kérdező féléket nézem le, akik otthon tespednek, a gyerekeik meg óvodába vannak passzolva, holott idejükből kitelne vele foglalkozni, de lusták rá, és még hivatásos anyának csúfoltatná magát.

Azzal semmi bajom, aki otthon van a GYEREKEIVEL. Mint ahogy a kérdező is előadta az elején, hogy ő azért nem dolgozik, mert a gyerekeivel akar lenni. Aztán kibökte, hogy ja igen, csakhogy hiába tesped, nincs a gyerekeivel mégs..csak ez jobban hangzik, mégse mondhatja hogy lusta dolgozni-

2017. márc. 29. 14:51
 82/84 anonim ***** válasza:
55%
Mint óvónő tudom hogy közelező az óvoda csak is kizárólag akkor lehet felmentést kérni a gyerek 5 éves koráig ha az a gyerek érdeke azt kívánja például nem éret még az óvodára, erős szeparációs szorongása van vagy valami egészsé ügyi eltérés van. Meg az a 26560 ft havonta szerintem nem nagy összeg. De hiába ír bármit az ember te csak szidod a nőket nem hogy a saját dolgoddal törődnél.
2017. márc. 29. 20:50
 83/84 anonim válasza:
Hát figyelj én 20 éves vagyok és már lassan egy éve tartom el a családot egyedüli pénzkeresőként (anyám a kisujját nem mozdítja). Egy 20 éves srácnak nem ez lenne a dolga. Éppen ezért el is költözöm a p*csába azt oldják meg nélkülem...
2017. márc. 29. 20:54
 84/84 anonim ***** válasza:

Csodálkozom, hogy egy valamiről nem esett szó a fórumba: mi van ha anyuka azért nem dolgozik, mert munkanélküli és nagyon régóta nem talál munkát?

Két műszakot , és hétvégét nem tud vállalni, mert nincsen segítség...egy nagyszülő se él már, senkire nem számíthat..

Vagy egy másik eset: munka lenne, de segítség nincs, a gyerekek kisiskolások, akikkel hétvégente tanulni kellene, és az iskolai szünetekben vigyázni rájuk, a betegséget már ne is említsük....

Senki nem lát bele más életébe, nem kell ítélkezni.

2018. jan. 8. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!