Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az emberek többségét miért...

Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, ha te azt akarod átadni a gyerekednek hogy a család az első, és nem a munka, akkor a férjed miért dolgozik? Vagy ő nem része a családnak? Ennyi erővel ő is marathatna otthon veled együtt vakargatni nem? Vagy a gyerekeid miért járnak óvodába? Ők se részei a családodnak? Tehát mindenkinek menni kell otthonról csak te maradhatsz? Hogy is van ez?
2017. márc. 27. 15:39
 32/84 anonim ***** válasza:
54%
De minek van délig óvodában? Neked nem a család az első? Vagy hogy is van ez? Vagy olyankor nem?
2017. márc. 27. 15:41
 33/84 anonim ***** válasza:
35%
Amugy meg az igazi aldozat az ha munka MELLETT tudsz jo anya is lenni. Ugyanis CSAK dolgozni vagy CSAK otthon lenni barki tud, a kettot egyutt magas szinten csinalni, az az aldozat mert nyilvan ejjelig dolgozom miutan a gyerek elaludt, vagy epp munkabol rohanok erte, nem a fotelbol. Baromira nem "aldozat" ha egy no "otthagyja a munkat" ...
2017. márc. 27. 15:41
 34/84 anonim ***** válasza:
28%
Ot evig otthon lenni vagy a GYET idejen, az nem ugyanaz.
2017. márc. 27. 15:42
 35/84 anonim ***** válasza:
76%
És aki otthonról dolgozik? Mert nem kötelező ahhoz munkahelyre járni, hogy munkája legyen az embernek...
2017. márc. 27. 15:49
 36/84 anonim ***** válasza:
41%
35: én ezt csinálom, akkora gyerek mellett, amekkorával még gyeden szoktak lenni (21 hónapos). 2 hetes kora óta dolgozom, nem éppen sétagalopp, ugyanis ha ő ébren van, nem tudok leülni dolgozni, nem hagyja, jön oda, hogy vele foglalkozzak. Szóval van a délutáni alvás (1,5-2 óra), meg este, fektetés után. Éjfél előtt sosem fekszem le. Elméletileg marha jól hangzik ez az otthonról dolgozom dolog, de az a heti 1 nap, amikor bemegyek a munkahelyemre, és ott dolgozom végig a napot, majd hazamegyek, és a lányommal töltöm az időt lefekvésig, felér egy wellnessel. Már csak azért is, mert nem zsonglőrködöm folyton, hogy mikor tudok egy kicsit haladni, és este én is le tudom tenni a seggem a tv elé, miután a kisasszonyt lefektettem, mert ha nappal tudok dolgozni, nem marad éjjelre.
2017. márc. 27. 16:25
 37/84 anonim ***** válasza:
31%

Csak mondok ket peldat.

Minket elhagyott a ferjem egy masik noert.

A baratnom ferjet pedig egy honappal elutotte a busz.

2017. márc. 27. 16:25
 38/84 anonim ***** válasza:
61%

Az én nézetem nem lesz népszerü :)

De régen is müködött,söt a nagy emancipácioig nem volt ennyi csonka család,bébiszitter és nagyszülök által felnevelt gyerek,mert mindenki azt tette ami a dolga.A nö nevelte a gyerekeket a férfi meg dolgozott.

A társadalom,család összefogott ha például egy anya vagy apa meghalt.Mert törödtek egymással,nem ugy mint manapság.

Szerintem ezek a szerepek nem véletlenül müködtek sok sok éven keresztül.

Most meg nagy hiuságbol és az elénk vettett normák miatt a nök inkább szenvednek,mintsem beismernék és elfogadnák nekik mi a jo.

Én 15 évig karriert épitettem,majdnem tönkrement a házzasságunk,mert én nem éreztem magam jol abban a szerepben,nem tudtam azt teljesiteni ugy ahogy én szerettem volna,amit a társadalom elvárt tölem.

2 éve váltottunk,a férjem dolgozik én pedig háztartásbeli lettem.

Nekünk bevállt,boldogabbak vagyunk mint valaha.Minden téren.Mindketten.A gyerekekröl nem is beszélve.

Anyagiak és a jövö miatt nem aggodunk,a jelenben élünk.

Nekünk igy a jo.Az hogy másnak mi a jo az egyéni.Ha az hogy karriert épit,legyen az.Ha az hogy gyereket nevel,akkor meg az.

Nem fikázni kell a másik felet,hanem elfogadni azt,ami neki jo.

Hisz mindenki a saját életét ugy éli ahogy akarja.

2017. márc. 27. 17:00
 39/84 A kérdező kommentje:
55%-os nem Te égtél be nagyon csúnyán egy tegnapi kérdést?várj megkeresem, belinkelem, úgy leosztott a kérdező, h egy szót nem írtál utána már.
2017. márc. 27. 17:04
 40/84 A kérdező kommentje:
2017. márc. 27. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!