Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?
Csak mondok ket peldat.
Minket elhagyott a ferjem egy masik noert.
A baratnom ferjet pedig egy honappal elutotte a busz.
Az én nézetem nem lesz népszerü :)
De régen is müködött,söt a nagy emancipácioig nem volt ennyi csonka család,bébiszitter és nagyszülök által felnevelt gyerek,mert mindenki azt tette ami a dolga.A nö nevelte a gyerekeket a férfi meg dolgozott.
A társadalom,család összefogott ha például egy anya vagy apa meghalt.Mert törödtek egymással,nem ugy mint manapság.
Szerintem ezek a szerepek nem véletlenül müködtek sok sok éven keresztül.
Most meg nagy hiuságbol és az elénk vettett normák miatt a nök inkább szenvednek,mintsem beismernék és elfogadnák nekik mi a jo.
Én 15 évig karriert épitettem,majdnem tönkrement a házzasságunk,mert én nem éreztem magam jol abban a szerepben,nem tudtam azt teljesiteni ugy ahogy én szerettem volna,amit a társadalom elvárt tölem.
2 éve váltottunk,a férjem dolgozik én pedig háztartásbeli lettem.
Nekünk bevállt,boldogabbak vagyunk mint valaha.Minden téren.Mindketten.A gyerekekröl nem is beszélve.
Anyagiak és a jövö miatt nem aggodunk,a jelenben élünk.
Nekünk igy a jo.Az hogy másnak mi a jo az egyéni.Ha az hogy karriert épit,legyen az.Ha az hogy gyereket nevel,akkor meg az.
Nem fikázni kell a másik felet,hanem elfogadni azt,ami neki jo.
Hisz mindenki a saját életét ugy éli ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!