Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az emberek többségét miért...

Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
84%
azért nem mindegy, hogy pl gyerek óvodás koráig van otthon anyuka, vagy a gyerekek már rég középiskolások, anyuka meg otthon pihenget.
2017. márc. 28. 09:23
 72/84 anonim ***** válasza:
59%
A legjobb barátnőm (szintén 3 gyerekes, a legkisebbjeink 8 évesek) heti 70 órát dolgozik. Imádja. Én a negyediket várom. Ő attól ragyog, én meg ettől. Még sosem jutott eszünkbe lerosszanyázni vagy lesemmirekellőzni egymást. Tökéletesen értjük egymás motivációját.
2017. márc. 28. 09:41
 73/84 anonim ***** válasza:
31%
44%-os te meg foglalkozz a kérdező barinőddel, és beszéljetek az ingyenélésről :-)
2017. márc. 28. 09:46
 74/84 anonim ***** válasza:
48%

Kedves akárhányas!

Nem verseny,hogy a harmadik ilyen hamar jön,direkt így akartuk,mert igy nem 2x2 évet ülök itthon,hanem csak hármat max.,mert a kettes,hármas között egy év lesz csak,aztán éb megyek dolgozni. És nem a gyereket unom hanem hogy magamba vagyok itthon,nekem hiányzik a férjem.

2017. márc. 28. 11:32
 75/84 anonim ***** válasza:
37%

72-es , hát ezt azért nehezen tudom elképzelni, hogy egy 3 gyerekes anya, heti 70 órát dolgozik, ha hétfőtől vasárnapig 10 órázik, akkor is csak 70, mikor van a gyerekeivel? Ez nagyon durva, nem mondanám normális dolognak. Nincs igénye a gyerekeivel való kapcsolatra? Ki látja el a háztartást? Ki megy el szülőértekezletre pl.? Bevásárolni? Főzni? Mosni? Nem kötekedésből, de valahogy ezt nem tudom elképzelni. Hogy csinálja, csodanő vagy osztódott?

Kérdező, szerintem azért irritálja, mert ők nem tehetik meg, hogy otthon legyenek, meg különben is jól esik mással foglalkozni, saját maguk helyett. Minden élethelyzet, család egyedi, mindenki úgy alakítja az életét, ahogy neki jó, nem lehet tudni, ki miért dönt a mellett, hogy otthon lesz, simán lehet az egyik gyerek pl. kéthetente beteg, vagy nem talált egyenlőre olyat ami időbeosztásban jó, vagy akármi, nem látunk mi bele más életébe és túl könnyen törünk pálcát egymás feje felett, én azt mondom.

2017. márc. 28. 11:43
 76/84 anonim ***** válasza:
58%
74-es, miert lennel magad? Ott a gyerek. Nekem mindig olyan letudjuk a dolgot feeling, ha ilyet olvasok. Kettes, harmas...
2017. márc. 28. 11:48
 77/84 anonim ***** válasza:
26%
Őszintén gőzöm nincs, hogy csinálja. Nyelvtanár és vezető, és igen, minden nap. Gyerekezik, éjjel meg javítja a dolgozatokat, tanmenet stb. Nem értek hozzá. Én biztos, hogy nem bírnám, de ahogy említettem ő imádja. Szeretne kevesebbet dolgozni, de nem lehet. Úgy értem, olyan nincs, hogy ezt a csoportot már nem vállalom el, mert akkor köszönjük szépen, viszont látásra. És neki valóban nincs választása, mert a férje egy motiválatlan p.cs, keres vagy 90 ezret, ami nem lenne baj, ha otthon besegítene, vagy ne adj isten elvégezné az "élősködők" munkáját. De nem. Most abba ne menjünk bele, hogy miért vannak együtt. Hosszú, svájci frankban gazdag sztori. Tehát az egyetlen, amit tehetek, hogy biztatom. Hála az égnek a nagyi nagyon aktívv. De én is tudnék segíteni, ha kell. Vannak előnyei egy egyébként élősködő barátnak. Volt már nálam komplett óvoda. :-D
2017. márc. 28. 11:54
 78/84 anonim ***** válasza:
16%

Azta betyárját neki mekkora tuskó nők vannak ezen a földön!

Nyilván nem mindenkire értem itt de azért a többség igen csak rosszban van a jómódorral na meg az emberi alapvető tisztelettel és kég sorolhatnám mennyire az irigység beszél 1-2 emberből.

Borzalmas ahogy idegenként így beszéltek egymással!

Gondolkozzatok el kicsit!

Mindenki aki olyan stílusban irt kommentet.

2017. márc. 28. 19:20
 79/84 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, mit lehet tisztelni egy olyan nőben aki két szalmaszálat se tesz keresztbe? Veszi fel az állami támogatásokat gyerek lepasszolva óvodába ő meg otthon heverészik. Nincs ebben semmi tisztelnivaló.
2017. márc. 28. 19:52
 80/84 anonim ***** válasza:
36%
Utolsó ez neked miért fáj hogy valaki otthon van? Mert képzeld az óvoda KÖTELEZŐ nem csak le van oda passzolva... Minimum napi 4 órát ott kell lennie és honnan tudod azt hogy a kérdező délbe menni fog-e a gyerekért? De ha ott is alszika abban is mi van? Lehet így tudja elintézni a dolgait otthon vagy akár ügyet intézni. De lehet hogy a gyerek kéri hogy ott aludhasson ebbe nem gondoltál bele? Egyszerűen nem értem miért kell lenézni a háztartásbelieket. Attól hogy nem irodába, szalag mellett vagy akár még sorolhatnám hogy hol dolgozna miért kevesebb egy nő? Talán mert szeretné azt az időt amit a gyerekeivel tölthet minőségileg eltölteni nem hullafáradtan, idegesen hogy még ezt kell megcsinálni azt kell megcsinálni. Nem minden háztartásbeli vakargatja otthon persze lehetnek köztük olyanok de nem kellene általánosítani. Meg sok helyen van hogy nincs segítség ha a gyerek beteg és mondjuk se a férj se a feleség munkahelye nem nézi el ha folyton táppénzen van a gyerekek miatt így ezzel egyszerűbb megoldani. Kicsit gondolkodni kellene még mielőtt ilyen stílusba nekiállsz fröcsögni.
2017. márc. 29. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!