Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?
Kedves akárhányas!
Nem verseny,hogy a harmadik ilyen hamar jön,direkt így akartuk,mert igy nem 2x2 évet ülök itthon,hanem csak hármat max.,mert a kettes,hármas között egy év lesz csak,aztán éb megyek dolgozni. És nem a gyereket unom hanem hogy magamba vagyok itthon,nekem hiányzik a férjem.
72-es , hát ezt azért nehezen tudom elképzelni, hogy egy 3 gyerekes anya, heti 70 órát dolgozik, ha hétfőtől vasárnapig 10 órázik, akkor is csak 70, mikor van a gyerekeivel? Ez nagyon durva, nem mondanám normális dolognak. Nincs igénye a gyerekeivel való kapcsolatra? Ki látja el a háztartást? Ki megy el szülőértekezletre pl.? Bevásárolni? Főzni? Mosni? Nem kötekedésből, de valahogy ezt nem tudom elképzelni. Hogy csinálja, csodanő vagy osztódott?
Kérdező, szerintem azért irritálja, mert ők nem tehetik meg, hogy otthon legyenek, meg különben is jól esik mással foglalkozni, saját maguk helyett. Minden élethelyzet, család egyedi, mindenki úgy alakítja az életét, ahogy neki jó, nem lehet tudni, ki miért dönt a mellett, hogy otthon lesz, simán lehet az egyik gyerek pl. kéthetente beteg, vagy nem talált egyenlőre olyat ami időbeosztásban jó, vagy akármi, nem látunk mi bele más életébe és túl könnyen törünk pálcát egymás feje felett, én azt mondom.
Azta betyárját neki mekkora tuskó nők vannak ezen a földön!
Nyilván nem mindenkire értem itt de azért a többség igen csak rosszban van a jómódorral na meg az emberi alapvető tisztelettel és kég sorolhatnám mennyire az irigység beszél 1-2 emberből.
Borzalmas ahogy idegenként így beszéltek egymással!
Gondolkozzatok el kicsit!
Mindenki aki olyan stílusban irt kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!