Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?
Én most még csak tevezem a jövőt, eljátszottunk a gondolattal. Sokat gyk.-zom és eléggé sokan kritizálják azokat, akik 3 gyerek mellett otthon maradnak.
nekünk is 3 van, én is GYET.-en lennék.
A tippjeim: irigység, mert ő nem teheti meg.
Megteheti, de többet ad neki a meló, mint a gyerek és/vagy a háztartás, de emiatt kicsit szégyeli magát, és kifelé mutogat
Megteheti, de nem teszi, mert kiszolgáltatottá teszi magát, és annak ellenére, hogy most bántja, hosszútávon hasznosnak véli
Stb.
44%-os, kar, hogy teged viszont nem nevelt meg jobban...
En mindharommal itthon voltam evekig. De 20+ evet...
Errol volt par vitaszito kerdes mostanaban..nem zavaro csak epp kockazatos. Ha apaval barmi tortenik (epp eleg megcsalos-lelepos, balesetes-hosszu tappenzes sztori van), patthelyzet. Anyuka mit csinal, hol helyezkedik el 10 ev kiesessel?
Plusz jo ha van szellemi elfoglaltsag, felnott tarsasag es tevekenyseg anyukanak is. Ami persze nem a baba-mama talalkozo meg a ringato!
+ nekem fontos, hogy a lanyom lassa, ha jol tanul, ugyes es kitarto, sikeres lehet a munkajaban es igenis elerhet valamit (vezeto beosztasban dolgozom multinal, 1 gyerekem van, 6 eves, a masikat most varjuk :)) Szeretnek neki olyan peldat adni (nyilvan a kisfiunak is, de a kislany elsosorban nyilvan anyukat tartja mintanak), hogy egy no is elerhet valamit az eletben, ez szerintem fontos. Ne azt lassa kovetendonek, hogy majd o is talal egy olyan ferjet aki mellett nem kell dolgozni. Plane, ha okos lanyka es diplomat is szerez, nyelvtudassal....ne otthon susse a muffint hanem kamatoztassa amit elert.
Nekem sikerult osszehangolni az anyai teendoket a sikeres no peldajaval, ezt akarom tovabbadni a lanyomnak.
"44%-os, kar, hogy teged viszont nem nevelt meg jobban...
En mindharommal itthon voltam evekig. De 20+ evet..."
Kár, hogy csak velem foglalkozol állandóan. Bőven vannak mások is, akik szoktak nekik nem tetsző neveket kritizálni. Illetve nem biztos, hogy az a vélemény helyes, amit a többség támogat. Lásd pl. politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!