Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az emberek többségét miért...

Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
29%
Azert, mert 10-20 evig otthon lenni, lesni a ferj penzet nem eppen normalis es egeszseges dolog.
2017. márc. 27. 14:52
 2/84 A kérdező kommentje:

Én most még csak tevezem a jövőt, eljátszottunk a gondolattal. Sokat gyk.-zom és eléggé sokan kritizálják azokat, akik 3 gyerek mellett otthon maradnak.

nekünk is 3 van, én is GYET.-en lennék.

2017. márc. 27. 14:57
 3/84 anonim ***** válasza:
80%
Engem nem irritál. Tudomásul kellene venni, hogy nem minden nő karrierista, hanem a gyerek az álma. Illetve nem minden férfi szemét disznó, aki megcsalja vagy neadjisten kidobja az utcára a gyerekekkel. Az én anyum kb 20 évig dolgozott, de utána háztartásbeli lett. Senki nem bánta meg. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett a család. Szüleim házassága még jobb lett, hiszen apumat nem egy fáradt, nyúzott, most nincsen kedvem szexelni hisztérika fogadta. Általában ezért romlanak meg a házasságok. Nekem és a testvéreimnek pedig azért volt jobb, mert anyunak bőven volt ideje tanulni és játszani velünk. A lakás ragyogott és mindig volt meleg étel az asztalon. Anyunak pedig jutott ideje magával is foglalkozni rendesen. Azóta is boldogok apuval. Tökéletes így a házasságuk.
2017. márc. 27. 14:58
 4/84 anonim ***** válasza:
73%

A tippjeim: irigység, mert ő nem teheti meg.

Megteheti, de többet ad neki a meló, mint a gyerek és/vagy a háztartás, de emiatt kicsit szégyeli magát, és kifelé mutogat

Megteheti, de nem teszi, mert kiszolgáltatottá teszi magát, és annak ellenére, hogy most bántja, hosszútávon hasznosnak véli

Stb.

2017. márc. 27. 15:01
 5/84 anonim ***** válasza:
4%

44%-os, kar, hogy teged viszont nem nevelt meg jobban...

En mindharommal itthon voltam evekig. De 20+ evet...

2017. márc. 27. 15:01
 6/84 anonim ***** válasza:
91%
Pont az nem volt egészséges, hogy az anyánk nem tudott annyit foglalkozni velünk munka mellett, amennyit szeretett volna. Az egész családnak stressz volt. Apu talált egy nagyon jól fizető és biztos állást. Azért biztos, mert jó szakember, ráadásul hiány szakmában van az egyik diplomája. Nem látom okát, hogy miért kellett volna anyunak tovább dolgozni, ha az egész családnak a hagyományos modell felel meg. Mások véleményével nem érdemes foglalkozni.
2017. márc. 27. 15:03
 7/84 anonim ***** válasza:
88%

Errol volt par vitaszito kerdes mostanaban..nem zavaro csak epp kockazatos. Ha apaval barmi tortenik (epp eleg megcsalos-lelepos, balesetes-hosszu tappenzes sztori van), patthelyzet. Anyuka mit csinal, hol helyezkedik el 10 ev kiesessel?

Plusz jo ha van szellemi elfoglaltsag, felnott tarsasag es tevekenyseg anyukanak is. Ami persze nem a baba-mama talalkozo meg a ringato!

+ nekem fontos, hogy a lanyom lassa, ha jol tanul, ugyes es kitarto, sikeres lehet a munkajaban es igenis elerhet valamit (vezeto beosztasban dolgozom multinal, 1 gyerekem van, 6 eves, a masikat most varjuk :)) Szeretnek neki olyan peldat adni (nyilvan a kisfiunak is, de a kislany elsosorban nyilvan anyukat tartja mintanak), hogy egy no is elerhet valamit az eletben, ez szerintem fontos. Ne azt lassa kovetendonek, hogy majd o is talal egy olyan ferjet aki mellett nem kell dolgozni. Plane, ha okos lanyka es diplomat is szerez, nyelvtudassal....ne otthon susse a muffint hanem kamatoztassa amit elert.

Nekem sikerult osszehangolni az anyai teendoket a sikeres no peldajaval, ezt akarom tovabbadni a lanyomnak.

2017. márc. 27. 15:03
 8/84 A kérdező kommentje:
Pont tegnap futottam bele egy hasonló kérdésbe, ahol a kérdezőt egyenesen ingyenélőnek titulálták.
2017. márc. 27. 15:04
 9/84 anonim ***** válasza:
43%
Egy rokonom 43 eves. Ot gyereke van. Kb. fel evet dolgozott eleteben.. Ket eve meghalt a ferje. Most van a kottogas. Harom gyerekkel...
2017. márc. 27. 15:05
 10/84 anonim ***** válasza:
30%

"44%-os, kar, hogy teged viszont nem nevelt meg jobban...

En mindharommal itthon voltam evekig. De 20+ evet..."

Kár, hogy csak velem foglalkozol állandóan. Bőven vannak mások is, akik szoktak nekik nem tetsző neveket kritizálni. Illetve nem biztos, hogy az a vélemény helyes, amit a többség támogat. Lásd pl. politika.

2017. márc. 27. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!