Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az emberek többségét miért...

Az emberek többségét miért irritája, ha egy anya nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
91%
Nem tok mindegy ki mit gondol? Ugysem tudsz mindenkinek megfelelni, nem is kell. Csinald ugy ahogy nektek jo aztan kesz.
2017. márc. 27. 15:06
 12/84 anonim ***** válasza:
88%

Mert az emberek tobbsegenek nehez elfogadni, hogyha valaki mashogy velekedik valamirol.

Ezert kiakaszto nekik, hogy valaki ritka nevet ad a gyerekenek, vagy hogy valaki nem akar soha gyereket, vagy valaki az anyossal lakik, vagy valaki reszmunkaidoben dolgozik, vagy valaki visszamegy dolgozni, amikor a baba 1 eves, es emiatt bolcsibe kerul, vagy ha valaki elvalik a ferjetol, vagy ha valaki hazassagon kivul szul stb stb stb.

Es pont emiatt nem fognak soha az emberek a sajat dolgukkal torodni, mert ezek az emberek nem arra tanitjak a gyereket, hogy torodjon a sajat dolgaval, hanem ha pl a gyerkocnek van egy Pamela nevu osztalytarsa, akkor a gyerek elott kiakad, hogy "atya isten, milyen ocsmany nev".

De a kedvencem, hogy 2 hete ultunk egy 10 eves fiuval a buszon, es mondogatta mindenkire, hogy ilyen meg olyan ronda. En meg mondtam neki, hogy nem a kulso alapjan kell az embereket megitelni, az anyja persze vihogva mondta, hogy "ezt tolem tanulta".

De persze ok a felelossegteljes szulok, akik vasarnap templomba jarnak, kulon hazban laknak, 8-4ig dolgoznak, osmagyar neve van a gyerekeiknek, 3 evig gyesen voltak stb stb.

2017. márc. 27. 15:06
 13/84 anonim ***** válasza:
63%

Ezt a ket tabort felesleges osszeugrasztani allandoan!

Ha tegnap olvastal errol itt velemenyeket, miert kellett ismet kiirni ugyanazt a kerdest?

Itt is mar repkednek a baromsagok, mint "biztos irigy, aku dolgozik", meg a masik elvakult oldaltol a "ferje penzet lesni".

Tedd, amit jonak lattok de ugysem lesz konszenzus idegenektol!

En irtam amugy feljebb, hogy nekem sikerult osszehangolni a munkat es csaladot, plusz nekem peldamutato a gyereknek hogy anyuka es apuka egyenranguak es egy no is lehet sikeres.

2017. márc. 27. 15:09
 14/84 anonim ***** válasza:
50%

Valóban meghalhat az apa, de az anya is. Tehát mindkettő szülő egymás után vagy egyszerre. Ennyi erővel senki ne vállaljon gyereket. Nem lehet ilyen negatívan hozzáállni a dolgokhoz.

Én pedig nagyon nem örülnék egy igazgató anyának.

2017. márc. 27. 15:12
 15/84 A kérdező kommentje:

"Nekem sikerult osszehangolni az anyai teendoket a sikeres no peldajaval, ezt akarom tovabbadni a lanyomnak."

Én ezt nem is kétlem és biztos ügyesen csinálod. De lássuk be, nagyon nehéz, és nekem egy kicsit irreálisnak tünik az a kép, amit probálsz magadról állítani.Vezető beosztás, mellette gondos családanya. Ezt 1 gyermek mellett tegyük fel tényleg elhiszem, h megvalosítható, de ahol 2-3 van, ott egyszerűen lehetetlenség úgy összehangolni a dolgokat, h se a munkád se a családod ne lássa kárát.

Hidd el a legtöbb több gyerekes nem az álommelóját dolgozza, hanem valami "egyszerű" munkár vállal, amit össze tud egyeztetni a családdal.

2017. márc. 27. 15:13
 16/84 anonim ***** válasza:
80%
Ez is emberfuggo, en buszke vagyok arra, hogy anyu is elismert ember a szakmajaban, mert eleg ritka ha egy no eler valamit az eletben ugy, hogy mellette a gyerekeit is jol neveli!
2017. márc. 27. 15:14
 17/84 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem irritál, megértem valahol, nekem se olyan marha nagy öröm a munka kisgyerek mellett. Olyan szempontból viszont nem értem, hogy ezzel baromi kiszolgáltatottá teszi magát is, meg a gyerekeket is. Nemcsak arra kell itt gondolni, hogy apu lelép, aztán anya megszívja, mert nincs melója stb, de apa beteg lehet, kirúghatják, ezer dolog történhet, ami miatt kieshet a fizetése. És ilyenkor vajon mi van? Ki fog felvenni dolgozni egy évek óta háztartásbeli, többgyerekes anyát? Senki. Sokaknak még gyes után is kész harc elhelyezkedni akár diplomával is, nemhogy több kiesett évvel, alacsonyabb végzettséggel. A családot meg lazán hagyják éhenhalni, senkit nem érdekel. Én csak ezt a részét nem tudom megérteni, baromi merész húzás ez szerintem.
 18/84 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az emberek többségét egyáltalán nem érdekli ez. Szerintem rossz döntés, de nem irritál, ha más nem dolgozik. Az ő baja.
 19/84 A kérdező kommentje:
Pontosabban most, h jobban belegondolok nekem is van olyan ismerősöm, ott 2 gyerek van, aki vezető beosztásba dolgozik, apa szintén, pénz is van bőven, de a gyerekért mégis a nagyszülő ill. a bébiszitter jár az oviba, suliba. A szülő meg jobb esetben is 6 ra esik haza a melóból. Van akinek ez jó én azt elhiszem, de én nem akarnám csak este 6 kor látni az ovisomat.
2017. márc. 27. 15:15
 20/84 anonim ***** válasza:
82%

14 vagyok, tenyleg nem konnyu es nyilvan aldozatokkal is jart (sokszor altatas utan, laptoprol dolgoztam itthon hogy el tudjak napkozben menni az ovis csaladi napra, de sosem hagytam ki :))

A masodik szakmamat raadasul gyerkoc es munka mellett csinaltam, szinten ejjel tanultam, hogy ne tole vegyem el az idot. De nekem igy jo, nekem a karrier eppolyan motorom, mint az imadott fuam es szerencsere sok energiam van.

Te csinald azt, ahogy nektek jo, ne foglalkozz masokkal! Minden ember mas! Sok sikert a donteshez, ne hagyd magad befolyasolni!

2017. márc. 27. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!