Védőnő vélemények?

Figyelt kérdés

Kedves anyukák! Mi a véleményetek a védőnőkről? Hogyan viszonyultok hozzájuk? Jó ha van vagy inkább ne kelljen menni hozzá/ne menjen ki?

Másodéves védőnő hallgató vagyok, és rengeteg rossz véleményt olvastam a védőnőkről, szinte egy anyuka sem akarja, csak "rákényszerülnek", de olyan fórumokat hoznak létre, amiben arra akarnak választ kapni hogyan lehetne kikerülni hogy ne kelljen menni/ne menjen/ne szóljon bele mit kéne csinálni/úgysem tudja mi kell az ő gyerekének stb. Eléggé megijedtem, tényleg ennyire rossz a helyzet? Nem szeretném hogy majd ha lediplomáztam, a munkám során utáljanak velem együtt működni, vagy azt várják mikor megy már el ez a ***. Nos, hogy áll a helyzet védőnő ügyben?

2017. febr. 10. 23:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Áttettek - magyarul uj körzetet kaptam (a cigánysori vnö nyugdijba ment és engem gondoltak leginkább belevalonak hozzá), az enyémet meg egy fiatal csajszi viszi tovább.
2017. febr. 12. 11:51
 42/64 anonim ***** válasza:
10%

23 válaszoló mi a fene az a bebiflázott ???

Ha valamilyen szót nem ismersz nyugodtan használd a Magyar megfelelőjét azt hogy betanult szöveget mert gondolom ezt akartad irni!!De utálom az ilyen embereket akik ki akarnak tünni a többi embertől és ilyen kifejezéseket használnak!!Feltűnési viszketegség bejátszik rendesen!! 😈😈

2017. febr. 12. 16:20
 43/64 anonim ***** válasza:
27%
Bocsi 25 válaszoló
2017. febr. 12. 16:21
 44/64 anonim ***** válasza:
82%
42-es, nekem az a fura, hogy neked ismeretlen szó a "bebiflázott", pedig rettentő régóta használt, és közismert szó a magyar nyelvben. Komolyan emiatt szólsz meg valakit?
2017. febr. 12. 22:06
 45/64 anonim ***** válasza:
12%

Igen emiatt ,mertha olyan sokat használatos szó lenne en is hallodtam volna róla!!

Szerintem sokat rajtam kívül fi gjuk nincs mi a francot jelent !!😈😈😈

2017. febr. 12. 23:20
 46/64 anonim ***** válasza:
69%
Felenk is hasznaljak ( Szeged ) , lehet valami tajszolas.
2017. febr. 12. 23:27
 47/64 anonim ***** válasza:
80%
#46: Nem hiszem... Békéscsaba környékén is ismert. ;)
2017. febr. 13. 02:22
 48/64 anonim ***** válasza:
91%

Csak a saját műveltségedről, akarom mondani: műveletlenségedről árulkodik, hogy nem ismered, vagy pedig tizenévesként trollkodsz a felnőttek között. ;)

Nem tájszó.

2017. febr. 13. 07:37
 49/64 anonim ***** válasza:
76%

Megkerestem neked, hogy tanulhass belőle:

[link]

Kosztolányi idézettel!

2017. febr. 13. 07:39
 50/64 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lehetsz túl olvasott, ha neked ez a szó ekkora meglepetést okozott :D Most meg nem tudnám mondani, könyvben akár, hányszor olvastam ezt a szót, de az tuti, hogy pl. Szabó Magda is használta :) (Ja, tudom, ki az a Szabó Magda :D )
2017. febr. 13. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!